Acupunctuur Rotterdam

Een bezoek aan acupunctuur Rotterdam kan u helpen bij lichamelijk en geestelijke klachten. Uiteraard in combinatie met de reguliere geneeskunde, kan dit weg zijn om u weer op de been te brengen. Dergelijke klachten kunnen te maken hebben met een verstoring in de energiebalans en daar kan een acupunctuurbehandeling bij helpen. Als u in de omgeving van Rotterdam woont, dan zit deze praktijk in de buurt. Acupunctuur aan de Maas is een praktijk dat helemaal gespecialiseerd is in de Chinese geneeswijze. De praktijk is opgericht door de acupuncturist René van Lier, die is afgestudeerd in Klassieke Acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeskunde Qing Bai. Tijdens deze opleiding is hij bekend geraakt in deze oude geneeswijze waarbij gewerkt wordt aan een betere verbinding tussen lichaam en geest. Met behulp van acupunctuur Rotterdam kan hier aan gewerkt worden. Bij een acupunctuurbehandeling wordt aan de hand van dunne naalden de acupunctuurpunten gestimuleerd. Bij een verstoring van de energiebalans is er namelijk ook sprake van een storing in de energiebanen, ook wel bekend als de meridianen. Acupunctuur Rotterdam zorgt ervoor dat deze energie weer goed gaat stromen op de plekken waar dat nodig is. Acupunctuur aan de Maas is een deskundige acupuncturist die met deze geneeswijze aan de slag gaat met het herstel van uw lichaam.

De behandeling van acupunctuur Rotterdam

Wanneer u klachten ervaart, neem dan gerust contact op met acupunctuur Rotterdam. U kunt ook via de website acupunctuur-aandemaas.com uitzoeken of uw klachten regelmatig behandeld worden door middel van deze geneeswijze. De reden dat mensen terugvallen op deze Chinese geneeskunde is heel uiteenlopend. Mocht u uw klachten niet in de lijst op de website terugvinden, neem dan toch contact op met deze praktijk. Dat deze klachten niet behandeld zijn door deze acupuncturist, wilt niet zeggen dat het niet mogelijk. De acupuncturist van Acupunctuur aan de Maas gaat hierover graag met u in gesprek. Mogelijk dat uw klachten een hele andere aard hebben dan in eerste instantie werd gedacht. Dat is een andere reden om acupunctuur Rotterdam aan te gaan. Het kan een onderliggende oorzaak vinden, waarmee de klachten verholpen kunnen worden door de juiste behandeling vorm te geven. Dit kan betekenen dat de behandeling langer duurt, maar ook korter. Of dat er nog een aanvullende behandeling nodig is. Klachten die bij deze acupunctuur Rotterdam behandeld worden zijn:

  • Gevolgen van een burn-out
  • Vruchtbaarheidsproblemen
  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Slaapproblemen

Op de website acpunctuur-aandemaas.com vindt u een nog langere lijst met aandoeningen waar u zich wellicht in herkent.

De ervaring van het consult

Hoewel het een bekende term is, zijn niet veel mensen bekend met de behandeling zelf. Daarbij kan de lijst met klachten van acupunctuur Rotterdam helpen. Wanneer u leest dat meerdere mensen u voor zijn gegaan met deze klachten, dan kan de drempel lager worden dan deze was. Verder leest u op de website een aantal ervaringen van andere cliënten die zijn behandeld door de acupunctuur Rotterdam Acupunctuur aan de Maas. Genoemd wordt dat de consulten van René veel baat hebben en de klachten binnen korte tijd al verminderen. Hij neemt de tijd voor een grondige analyse om effectief te werk te gaan met de acupunctuur. Naast professionaliteit en deskundigheid toont hij ook een persoonlijke betrokkenheid die essentieel is voor het verloop van de behandeling. Deze recensies geven een goed gevoel bij de aanpak van de acupunctuur Rotterdam. Naast dat een acupuncturist goed in zijn werk moet zijn, is het belangrijk dat u zich als cliënt ook prettig voelt bij de persoon die u behandelt. Alleen dan lukt het om het traject optimaal aan te pakken, zowel u als de acupuncturist.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn