Allemaal dezelfde huisnummers

Tijdens onze laatste VvE-vergadering hebben we met alle leden van onze VvE besloten om een aantal zaken aan ons appartementencomplex te laten aanpassen, zodat het gebouw een wat meer eigentijdse uitstraling krijgt. We wonen met z’n allen in een gebouw uit 1960 met in totaal 28 appartementen. We hebben een portiek met trappenhuis en alle voordeuren komen uit op een galerij die vanaf de straat goed zichtbaar is. We hebben besloten om te gaan voor een uniforme uitstraling, wat terugkomt in het schilderwerk en de uitstraling van het pand, maar ook in kleine details, zoals naambordjes en huisnummers. Voor deze twee artikelen zijn we bij de NaambordenCentrale terecht gekomen.

De keuze voor de huisnummers voor ons complex

Omdat we wisten dat de huisnummers onderdeel zouden worden van de VvE-vergadering hadden we al even gekeken naar naambordencentrale.nl en het bestuur heeft hiervoor het advies gegeven om moderne en strakke plaatjes te bestellen, gemaakt van Aluminium of RVS, waarop de huisnummers zouden worden toegevoegd. We hebben deze huisnummers toen tijdens de vergadering laten zien en iedereen kon stemmen. De meeste stemmen gingen uiteindelijk op voor een aluminium bordje met de huisnummers in het wit hierop weergegeven, zodat ook duidelijk is vanaf de straat welk huisnummer bij welk appartement hoort. De huisnummers zouden verder door het bestuur worden besteld. Toen kwamen de naambordjes aan bod en dit was eenvoudiger, want dit werden ook aluminium bordjes, maar dan met gegrafeerde tekst erin. De huisnummers waren hierin leidend, omdat we hiermee beter een uitstraling konden bepalen en de naambordjes hoeven niet vanaf grote afstand leesbaar te zijn, maar maken onderdeel uit van de wat kleinere details in het geheel. Na de vergadering hebben we toen alles geïnventariseerd en konden we een offerte aanvragen bij de NaambordenCentrale.

Snel besteld en snel geleverd

Na de offerte ontvangen te hebben, hebben we deze doorgenomen en die zag er goed uit. We hadden inmiddels ook een lijst opgesteld met de namen van alle bewoners, waarbij we uniformiteit hebben gehanteerd en enkel de achternamen van de hoofdbewoners, met de bijbehorende voorletters hebben gebruikt. Kinderen worden niet genoemd op de naambordjes. Hierbij konden we direct aangeven om welke huisnummers het ging en toen hebben we de bestelling vrijwel meteen kunnen verwerken bij de NaambordenCentrale. Het duurde niet lang voor we de hele bestelling mochten ontvangen en na een korte inspectie konden we niet anders dan concluderen dat er goed vakwerk was afgeleverd. De huisnummers en naambordjes zien er prachtig uit. We hebben toen onze vaste klusjesman gevraagd om, nadat alles opnieuw in de verf was gestoken, de huisnummers en de naambordjes te bevestigen. Ook dit was vrij snel geregeld en het ziet er nu heel erg mooi en gelikt uit. Ons pand wordt een stuk aantrekkelijker door dit soort aanpassingen. Het lijken misschien maar kleine details, maar juist iets als een huisnummer, waarbij iedereen een nummer in dezelfde stijl heeft, geeft rust aan het oog en een goed verzorgde uitstraling van het pand. Daarbij zijn we als bestuur van de VvE ook erg blij door de fijne en professionele verzorging van deze bestelling. Naast dat de NaambordenCentrale veel keuze heeft:

  • Doen ze heel professioneel zaken
  • Bieden ze een overzichtelijke offerte
  • Hanteert dit bedrijf schappelijke prijzen
  • Bieden ze gratis verzending
  • Wordt er snel geleverd
  • Denkt men mee over de mogelijkheden in een specifieke situatie

We hebben alleen maar positieve woorden over voor dit bedrijf en dat is een verademing, want als VvE krijg je gedurig nog eens met organisaties te maken waarvoor dit soort kwaliteit en professionaliteit een voorbeeld mag zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn