Bedrijfsruimte huren Amsterdam

debedrijfsmakelaar - Bedrijfsruimte huren AmsterdamEen bedrijfsruimte huren in Amsterdam is de perfecte manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Met een locatie in ons hoofdstad, trek je gegarandeerd meer klanten en zal je omzet groeien. Een bedrijfsruimte huren in Amsterdam is niet eenvoudig, daar heb je specialistische kennis voor nodig. Je wilt niet meer betalen dan strikt noodzakelijk, maar wilt tevens op een centrale plek terechtkomen. Verder wil je natuurlijk dat de bedrijfsruimte comfortabel genoeg is voor je werknemers en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Stel je voor: je hebt een mooi pand gevonden aan de rand van de stad. Je bent onder de indruk en besluit de ruimte te huren. Voordat je het contract definitief ondertekent moet je een aantal zaken met de makelaar afstemmen:

  • Vraagprijs en oppervlak
  • Huurtermijn
  • Oplevering

Een bedrijfsruimte huren in Amsterdam kost vaak veel geld. Daarom kiezen veel startende ondernemers voor een slimme oplossing. Ze huren met zijn alleen één ruimte, om de kosten te drukken. Wanneer je besluit een bedrijfsruimte te huren in Amsterdam, is het belangrijk dat je goed uitzoekt of je te maken hebt met een pand dat op deze manier is onderverdeeld. In sommige gevallen huur je namelijk slechts een klein gedeelte van de ruimte, terwijl je op meer had gerekend. Vraag de makelaar altijd om de oppervlakte van jouw kantoorruimte netjes te noteren en om daarbij de juiste huurprijs te vermelden. Dit kan je in een later stadium een hoop problemen besparen. Verder is het ook verstandig om te informeren naar de huurtermijn. De meeste bedrijfsruimtes zijn per maand opzegbaar, maar dat is niet altijd het geval. Je wilt natuurlijk nooit een bedrijfsruimte huren, in Amsterdam of elders, waar je jaren aan vastzit. Zorg daarom altijd dat je een duidelijke termijn afspreekt met de makelaar in kwestie. Laat je niet voor de gek houden en vraag altijd om documenten met informatie. Je kunt alles dan op je gemak teruglezen voor je een keuze maakt.

Bedrijfsruimte huren in Amsterdam: oplevering

Veel bedrijven houden geen rekening met de tijd die het kost om een pand op te leveren. Wanneer je besluit een bedrijfsruimte te huren in Amsterdam, betekent dat meestal niet dat je een week later het pand kunt betrekken. In de meeste gevallen moet het gebouw eerst gereinigd worden, wat een aantal weken in beslag kan nemen. Hier wordt meestal een schoonmaakbedrijf voor ingehuurd. Soms wordt in het contract opgenomen dat de nieuwe eigenaar deze schoonmaak betaalt, maak ook hier van tevoren duidelijke afspraken over. Het kan voorkomen dat de oude huurder het pand nog niet heeft verlaten op het moment dat jij een contract tekent. Deze oude huurder heeft dan een aantal maanden de tijd om te vertrekken. Tot dat moment sta jij nog buiten de poort. Vanwege al deze redenen is het nooit verstandig om pas op het laatste moment een bedrijfsruimte te huren. Amsterdam is een grote stad, waar ongelofelijk veel kleine bedrijfjes gevestigd zijn. Zorg dat je de concurrentie voorblijft en regel op tijd een geschikt onderkomen.

Kies een geschikte bedrijfsruimte

Kies niet direct voor de eerste de beste kantoorruimte die je tegenkomt. Houd je opties open en bekijk een aantal gebouwen voordat je een definitieve keuze maakt. Op http://www.debedrijfsmakelaar.nl/bedrijfsruimte/Amsterdam/huur vind je een actueel overzicht van een aantal kantoorpanden die op dit moment beschikbaar zijn in Amsterdam. Misschien zit er direct iets voor je tussen! Vind je de huidige opties niets? Niet getreurd! Om de paar dagen verschijnen nieuwe kantoren op de site. Zo krijg je in de loop der tijd een goed beeld van het complete aanbod in onze hoofdstad. Wacht niet langer en begin direct met zoeken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn