Bij hoge vracht gebruikt u de Dieplader

Vervoert u grote, hoge en/of uitzonderlijk zware vrachten? Dan hebt u waarschijnlijk een Dieplader nodig. Een Dieplader is een bijzondere trailer die uitzonderlijk laag bij de grond zit. Daardoor kan men hoge voorwerpen laden en vervoeren zonder de verkeersregels te overtreden. Zoals u op Nooteboom.com kunt lezen bieden we een keur aan diepladers in, allerlei soorten, groottes en maten zodat er voor iedereen een Dieplader te vinden is. Sinds 1953 hebben we dit model in de markt gezet en vele producenten, onze concurrenten, hebben het design overgenomen. Daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op en we hopen dat u nu ook overweegt om bij Nooteboom een nieuwe of gebruikte Dieplader te kopen. De Euro Trailer is het merk van Nooteboom en is een begrip op de speciaal transportmarkt en is te verkrijgen in een aantal combinaties. Diverse combinaties hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • Het kan met 2 tot wel 8 hydraulische gestuurde assen worden uitgerust,
  • Het bevat een nuttig laadvermogen tot wel 150 ton,
  • We bieden een grote collectie aan zwanenhalzen aan, voor iedere trekker is er daarom wel een Dieplader te vinden,
  • Ook deze laadvloeren zijn leverbaar in vele afmetingen en in diverse uitvoeringen.

Er is aldus voor ieder wat wils te vinden, kijk daarom eens op de website en bekijk de vele foto’s van al deze trailers. Vervolgens staat het u natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen.

Ook voor een Semi-dieplader zult u bij ons slagen

Er bestaat natuurlijk ook de Semi-dieplader en ook deze variant is bij Nooteboom te koop. We bieden de OSDS Semi-dieplader met naloop besturing aan maar ook de MCOS met hydraulische besturing. Met zowel een vaste als uitschuifbare laadvloer hebt u voldoende keuze. Wij willen moderne en uiterst efficiënte producten kunnen leveren zoals uit de site wel blijkt. Een Semi-dieplader is een slimme aankoop als u regelmatig ondeelbare ladingen vervoert. Vanwege de 3 of zelfs 4 assen is een zeer zware lading voor de Semi-dieplader waarschijnlijk geen probleem. Het is mogelijk om direct een offerte aan te vragen. We zijn erg benieuwd naar uw keuze want naast deze lader vindt u ook een jeepdolly en interdolly binnen ons assortiment. Geef daarom uw voorkeur aan ons door net als uw bedrijfsgegevens en u ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte in uw inbox. Wij begrijpen dat u wellicht niet precies weet of een Semi-dieplader het meest geschikt is voor uw doeleinde. Daarom staat onze klantenservice voor u klaar om hier advies en tips over te geven. U kunt ons telefonisch en ia de mail snel bereiken en ook via de sociale media zult u ons snel kunnen vinden en contacteren. Het spreekt voor zich dat u vervolgens van harte welkom bent bij ons op kantoor in Wijchen waar we u het actuele aanbod aan trailers, zowel nieuwe als gebruikt, kunnen laten zien. Mocht u een dergelijke trailer bij ons hebben besteld dan bent u nog niet zomaar van ons af. Want qua service en reparaties mag u ook blijvend op ons rekenen. U wilt al uw voertuigen immers in opperbeste staat laten functioneren!

We bieden zowel nieuwe als gebruikte trailers aan

Neem dus gerust even een kijkje op de site, bookmark de website en/of stel uw prangende vragen direct door even met ons te bellen. Meldt u eventueel aan voor de nieuwbrief die u vervolgens eens in de zoveel weken van ons mag ontvangen. We bieden ten slotte ook diverse leerplekken en stageplekken aan net als volledige vacatures. Dus mocht u interesse hebben: solliciteer gerust.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn