Buffel schedel als woonaccessoire

Ben jij nog op zoek naar een leuke en originele woonaccessoire? Overweeg dan eens de aanschaf van een buffel schedel, dit zal zeker een prima toevoeging zijn aan jouw interieur of exterieur. Want je kunt deze zowel binnen als buiten heel goed ophangen. Binnenshuis kan het echt een leuke blikvanger zijn, maar ook buitenshuis kun je deze gebruiken, bijvoorbeeld aan de muur van je veranda, aan de houten wand van je schuur of boven je voordeur. Het zorgt altijd voor een stoer element. Bovendien is het een tijdloos object, dat niet aan de grillen van de mode onderhevig is. Een buffel schedel past bovendien bij heel veel verschillende stijlen. Uiteraard past het bij een landelijke of stoere woonstijl, het is immers een natuurlijk element met een stoer karakter. Maar ook in een meer romantische stijl is het een goede toevoeging, het geeft namelijk een stoere touch aan het verder romantische interieur. Hiermee krijgt het geheel wat meer pit en karakter, het maakt het geheel wat minder zoet. Een buffel schedel is dus een prachtig object voor wie nog een unieke en originele accessoire zoekt voor zijn of haar huis. Lees meer op http://www.buffaloschedels.nl/

Echte buffel schedel

Als je een buffel schedel op wilt hangen, dan is het natuurlijk het mooist om voor een echt exemplaar te kiezen en niet voor een die gemaakt is van kunststof. Het mooie van originele exemplaren is immers dat ze allemaal anders zijn, dat ze echt daadwerkelijk uniek zijn. Dit geeft ze een geheel eigen uitstraling en het geeft ze veel karakter. Natuurlijk wil je dan wel zeker weten dat het dier een goed leven heeft gehad en dat jouw woondecoratie niet het gevolg is van illegale stroperij. Als je hier volledig zeker van wilt zijn, dan doe je er goed aan om voor de aankoop van je buffel schedel naar Buffalo Schedels te gaan. Alle schedels die zij verkopen zijn daadwerkelijk een restproduct, het dier is er niet speciaal voor geslacht. Het gaat hier namelijk om runderen die gehouden worden voor het vlees en die hoe dan ook al geslacht zouden worden. Als je een dier doodt, is het natuurlijk het beste om ieder deel ervan te gebruiken en dat kun je dus ook op deze manier doen als decoratie. Als je bij deze zaak een buffel schedel koopt, dan krijg je hier altijd certificaten bij waarop de oorsprong te zien is. Zo weet je zeker dat je een eerlijk product koopt, dat je met een gerust hart aan je muur kunt hangen.

Voordelen van Buffalo Schedels

Doordat ze bij Buffalo Schedels alleen maar echte exemplaren verkopen, is iedere buffel schedel die zij aanbieden uniek. Zij maken daarom van ieder exemplaar dat zij hebben foto’s en zetten deze apart op hun website neer. Als jij bij hen bestelt, dan krijg je gegarandeerd ook precies dat artikel dat jij gekozen had en niet een vergelijkbaar exemplaar, zoals bij andere winkels vaak wel het geval is. Daarnaast is het bij hen zo dat ieder product goed schoongemaakt is, zodat jij er zeker van kunt zijn dat de buffel schedel niet zal stinken. Aan alle schedels hebben zij bovendien een touw bevestigd of een standaard, zodat je hem gemakkelijk op kunt hangen of neer kunt zetten. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen tussen gebleekte of ongebleekte exemplaren. Met andere woorden, kies je voor deze winkel, dan kies je voor:

  • een unieke woonaccessoire
  • gemakkelijk ophangen of neerzetten
  • certificering van afkomst
  • keus uit gebleekt of ongebleekt
  • een geurloos object
  • levering van precies dat artikel dat jij uitgekozen had

Wil jij een buffel schedel hebben, dan koop je die dus het best bij Buffalo Schedels!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn