Dé personal coach die bij u past

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor, het inschakelen van een personal coach. Het ontbreekt ondernemers vaak aan een duidelijk doel en een stappenplan om dat doel te kunnen verwezenlijken. Zeg nou zelf, het is toch bijzonder lastig om alles zelf te moeten doen? Hoe fijn zou het zijn om stap voor stap begeleid te worden, zonder dat u uw hoofd moet breken over de toekomst van uw firma? Ook op persoonlijk gebied kan een personal coach u bijzonder goed helpen. Personal coach Eelco Smit weet precies hoe hij u het beste kan helpen. Dankzij zijn schat aan ervaring en kennis weet hij het optimale uit uzelf en uw firma te halen. Hij heeft, behalve veel ervaring als personal coach, ook veel ervaring als business coach. Wellicht herkent u zich in de volgende obstakels:

  • u zit niet in uw natuurlijke flow
  • u staat er alleen voor en u blijft in cirkeltjes draaien
  • u bent uit balans

Personal coach Eelco Smit weet als geen ander hoe hij u het beste kan helpen met bovenstaande obstakels en reikt oplossingen aan. Zonder meer dus een verstandig idee om eens contact met deze personal coach op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wist u dat deze personal coach de hele coachingsessie voor zijn rekening neemt wanneer een gelukkiger, zinvoller en succesvoller leven niet behaald wordt? Redenen genoeg dus om in ieder geval eens de website Eelcosmit.nl te bezoeken.

Schakel een personal coach in en haal meer uit het leven

De afgelopen maanden zijn plots erg veranderd. Dat realiseert u zich nu pas eigenlijk, nu het akelig stil is geworden in huis. Jarenlang was er altijd leven in uw huis te vinden en was u vooral bezig met het regelen van dingen, zonder veel stil te staan bij wat u het liefste wilde. In deze jaren leefde u vooral voor uw kinderen en uw werk. Met dat uw kinderen zijn vertrokken naar het buitenland, was er plots tijd ontstaan om stil te staan bij uw persoonlijke leven. U merkte dat u eigenlijk niet zo goed bleek te weten wat uw doel is met uw leven en of u op zakelijk gebied ook tevreden was. De recessie vroeg ook om een andere aanpak op zakelijk gebied, maar u had uw werkzaamheden al jarenlang op dezelfde manier uitgevoerd en u had geen enkel idee hoe u in deze tijd nieuwe klanten aan zich kon binden. Eerlijk gezegd raakte u best depressief met dat de kinderen uit huis gingen en u op zakelijk gebied merkte dat het werk hard achteruit liep. Van uw partner was u helaas ook alweer enkele jaren gescheiden, dus u leefde plots helemaal alleen in het grote huis. Gelukkig had u uw onderneming nog en besloot u zich hier vol op te gaan storten. U vond het de hoogste tijd geworden om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en uw onderneming veel bekender te maken. U merkte duidelijk dat u jarenlang uw onderneming op dezelfde manier heeft geleid. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van het internet en u merkt dat u behoorlijk achter bent gebleven op dat gebied. Daarnaast merkt u duidelijk dat u niet echt meer plezier beleeft aan het ondernemer zijn, wat waarschijnlijk te maken heeft met het ontbreken van een doelstelling. U heeft geen flauw idee waar u heen wilt met uw onderneming en wat de mogelijkheden zijn. Eerlijk gezegd weet u niet eens of u wel alles uit uzelf haalt en vraagt u zich af of u wel gelukkig bent. Met de rust die in huis is gekomen, is er een grote onrust bij u ontstaan. U vraagt zich plotseling allemaal dingen af waar u nooit eerder bij stil heeft gestaan. Wist u dat het in dat geval slim is om een personal coach in de arm te nemen? Een personal coach kan u helpen om uw leven weer op de rit te krijgen en doelstellingen te bedenken voor uzelf en uw onderneming, zodat u weer gelukkig zult kunnen zijn. Zonder personal coach piekert u zich suf over uw persoonlijke en uw zakelijke leven, omdat u geen flauw idee heeft welke kant het op zal gaan de komende maanden.

Begeleiding op maat

Herkent u zich in het feit dat u vaak ’s nachts ook wakker ligt en u de volgende ochtend moe wakker wordt? Piekeren kost veel energie en samen met te weinig slaap zorgt het er voor dat u in een negatieve spiraal belandt. De enige manier om daar snel weer uit te komen is om uitzicht te hebben op uw situatie. Een personal coach inschakelen is in dat geval gewoon het beste idee. U kunt natuurlijk het hele internet rondzoeken naar een personal coach die u bevalt, maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Wij hebben namelijk al een personal coach voor u gevonden die u beslist zal kunnen helpen. Het beste is om contact op te nemen met personal coach Eelco Smit. Hij is een echte professional op dit gebied en vindt een persoonlijke aanpak belangrijk. U krijgt bij hem altijd te maken met een stappenplan op maat, en dat is wel zo prettig. Niets is immers zo vervelend als een stappenplan voorgeschoteld krijgen dat totaal niet bij u past. Schrijf u ook gelijk in voor de automatische nieuwsbrief en krijg daarmee leuke cadeautjes. Laat u verrassen en ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn