Deze fietsenwinkel in Den Haag heeft echt alles!

Vorige maand is mijn fiets kapotgegaan en vandaar dat ik naar een goede fietsenwinkel in Den Haag op zoek ben gegaan. Ik kwam toen terecht bij Bike-Xl.nl en deze winkel leek een waar paradijs voor de mensen die iets nodig hebben wanneer het gaat over fietsen en alles wat daar bij komt kijken. Ik wist zelf niet helemaal of ik mijn fiets wilde laten repareren of dat het misschien tijd was om op een andere over te stappen. Er moest namelijk heel wat aan gebeuren wilde het ding weer een aantal jaar mee kunnen en vandaar dat ik maar eens even bij Bike-X.nl ben gaan informeren naar wat zij mij zouden willen aanraden. Ik heb mijn fiets daarom naar deze fietsenwinkel in Den Haag gebracht en toen hebben zij even voor mij gekeken wat er allemaal aan de hand was. Ik had al heel snel in de gaten dat er wel hoop was voor mijn fiets. Ze vertelden mij in deze fietsenwinkel in Den Haag namelijk dat ik een nieuw ketting op mijn fiets moest zetten en dat ik ook toe was aan nieuwe tandwielen. Ook de banden waren aan vervanging toe. Wanneer dit eenmaal gedaan was, zo vertelde men mij in deze fietsenwinkel in Den Haag, zou ik weer vele jaren plezier kunnen hebben van mijn fiets omdat het frame en de overige onderdelen er nog heel goed uitzagen. Dat vond ik fijn om te horen en vandaar dat ik de mensen van deze fietsenwinkel in Den Haag groen licht heb gegeven om mijn fiets te repareren. Dit hebben zij in een mum van tijd weten te bewerkstelligen en dat is iets waar ik enkel en alleen heel enthousiast over kan zijn. Toen ik mijn fiets kwam ophalen, viel mijn oog op een prachtige racefiets en die moest ik even proberen.

Ik kocht mijn nieuwe racefiets bij deze fietsenwinkel in Den Haag

Toen ik de racefiets zag staan in de showroom van deze fietsenwinkel in Den Haag, was ik meteen verkocht. Ik had het al eens vaker bedacht dat ik graag een nieuwe racefiets wilde, maar ik was er nog nooit aan toegekomen om ook echt naar de winkel te gaan. Bij deze fietsenwinkel in Den Haag liep ik er echter spontaan tegenaan en ik was meteen verkocht. Deze fiets was alles wat ik nodig had en ik heb daarom gevraagd of het misschien mogelijk was dat ik een proefrit zou mogen maken op deze fiets van Giant. Dat was geen enkel probleem, zo vertelden zij mij in deze fietsenwinkel in Den Haag. Ik ben dus meteen de winkel uitgefietst en heb meteen heel erg genoten van mijn eerste ritje op wat uiteindelijk mijn nieuwe fiets zou worden. De prijs sprak me namelijk heel erg aan en ik vond het ook een goed idee om hem bij deze fietsenwinkel in Den Haag te kopen omdat deze zaak bij ons in de stad namelijk heel erg goed bekendstaat. Geen enkele reden dus voor mij om lang te hoeven twijfelen over mijn nieuwe aankoop.

Ik kocht hier alle extra onderdelen voor een prikkie!

Ik heb meteen toegezegd dat ik mijn nieuwe racefiets wilde kopen en ik heb ook meteen gevraagd of ik hier een fietscomputer en een bidon bij zou kunnen kopen. Dat was geen enkel probleem. Ik kan dan ook niet anders dan zeggen dat:

  • men bij Bike-X heel goede reparaties kan uitvoeren
  • men hier goede service verleent; ik mocht een proefrit maken op mijn nieuwe fiets
  • ik hier uiteindelijk een prachtige racefiets + benodigdheden heb weten te bemachtigen

Kijk ook even op Bike-X.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn