Een feesttent huren voor een speciale gelegenheid

Een feesttent huren voor een speciale gelegenheidVoor mijn vijftigste verjaardag heb ik besloten om een groot feest te geven voor al mijn vrienden, familie en collega’s. Dit is een behoorlijke groep mensen en hiervoor was het nodig om een feesttent te huren om wat beschutting tegen de zon te bieden en om daaronder de bar en het buffet te kunnen plaatsen. Ik heb ervoor gekozen een feesttent te huren via We Love Tents. Ik ben namelijk online op zoek gegaan naar bedrijven om een feesttent te huren en kwam op welovestretchtents.com uit, de website van We Love Tents en zag daar stretchtenten die fantastisch als tent voor mijn feest konden dienen. Na alle informatie goed gelezen te hebben, heb ik besloten hier mijn feesttent te huren.

Een feesttent huren voor ruim honderd man

Ik had al een goede locatie gevonden om mijn feest te organiseren, maar ik moest hiervoor wel zelf een feesttent huren, want die konden ze niet leveren en ze boden me deze service verder ook niet aan om het voor mij te regelen. Ik wilde deze locatie toch echt wel gebruiken voor mijn feest dus stelde ik voor om zelf een feesttent te huren. Dat was verder prima. De reden waarom ik een feesttent wilde huren was eigenlijk omdat:

  • Ik mensen schaduw wil bieden in de hete zon
  • Onderdak wil bieden, mocht het gaan regenen
  • Geen voedingswaren in de open lucht wilde aanbieden
  • Warmte wilde bieden in de avonduren

Ik heb ervoor gekozen om een stretchtent als feesttent te huren en daarbij kon ik bij We Love Tents ook een ondervloer, verlichting en verwarming huren. Ik heb mijn verjaardagsfeest op een zondagmiddag en -avond georganiseerd en om er zeker van te zijn dat mensen ’s avonds niet in de kou zouden zitten heb ik enkele verwarmingspilaren bij de tenten gehuurd. Dit kan, omdat de tenten van brandwerend materiaal zijn gemaakt en We Love Tents biedt de mogelijkheid om deze pilaren ook bij hen te huren, samen met de tent. De ondervloer was tevens erg praktisch. Mijn ouders zijn op leeftijd en enkele van mijn ooms en tantes ook, dus dan vind ik het wel zo prettig als ze een goede ondergrond hebben om op te kunnen zitten en vanaf die plek het feest te kunnen overzien. Zo zaten ze ook mooi dicht bij het buffet en als ze dan zin in iets lekkers hadden, konden ze direct vanaf hun vaste plek die ik voor hen had gereserveerd zichzelf bedienen van al het lekkers dat ik had georganiseerd. De verlichting die er bij de tenten geleverd werd gaf ook nog eens extra sfeer in de tent, vooral toen het wat begon te schemeren en iedereen zich gezellig verzamelde met een drankje erbij en ik iedereen een hartelijk woordje heb kunnen toespreken. Een zeer bijzondere gelegenheid moet ik zeggen en het was hartverwarmend hoe iedereen zich in de tent om mij heen schaarde en toehoorde wat ik te zeggen had.

Perfecte service en professioneel werk

Ik kan niet anders dan mijn lof uitspreken over de mensen van We Love Tents. Niet alleen hebben zij mij uitstekend geholpen met het kiezen van de tent die ik als feesttent wilde huren, maar de professionaliteit en het harde werken bij het opbouwen en afbouwen van de feesttent was fenomenaal. Ik ben volledig ontzorgd hierin en heb absoluut de juiste keuze gemaakt om hier mijn feesttent en toebehoren te huren. De mannen achter We Love Tents, Lodewijk en Diederik zijn kanjers en hebben echt oog voor detail. Deze mijlpaal in mijn leven heb ik, mede dankzij hen, op fantastische manier kunnen vieren met iedereen die mij lief is.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn