Een limo huren in Utrecht is geweldig

Een paar weken geleden kreeg ik een geweldige uitnodiging voor een feest waar ik er al jaren van droomde om naartoe te gaan. Toen ik eindelijk die begeerde uitnodiging in mijn handen had wist ik dat ik er alles aan wilde doen om er een absolute geweldige avond van te maken. En dit heb ik ook zeker voor elkaar gekregen! Ik heb nog nooit zo’n goede tijd gehad. Uiteraard begon het al met het winkelen voor mijn outfit. Een mooie jurk, nieuwe schoenen en de juiste accessoires, het moest allemaal nieuw gekocht worden. Vervolgens heb ik heel erg lang zitten twijfelen over hoe ik nu naar het feest wilde gaan. Natuurlijk kon ik mijn eigen auto pakken, maar dat zeg ik eigenlijk toch niet zo zitten. Ten eerste omdat we eigenlijk met een hele groep mensen naar het feest wilden gaan en ook omdat het er gewoon minder feestelijk uitziet. Kom ik aan in m’n oude Hondaatje, terwijl ik een prachtige outfit aan heb. Dat kan natuurlijk niet! Een vriend van mij kwam toen op het idee om een limo te huren in Utrecht. Na een zoektocht op het internet kwamen we terecht op de website van Vallei Limousines. En dit zag er eigenlijk direct goed uit.

  • Verschillende soorten limousines
  • Gratis fles champagne
  • Inclusief privéchauffeur

Het nadeel van met je eigen auto gaan is niet alleen dat het er een stuk minder feestelijk uitziet, maar ook dat er dan altijd iemand de bob moet zijn. Op dit feestje wilde ik dat echt niet zijn. Ik kwam hier om een geweldige tijd te hebben en dan wil ik er niet op hoeven letten of ik niet teveel drink!

Geweldige service bij een limo huren in Utrecht

Voor mij was het de allereerste keer dat ik koos voor een limo huren in Utrecht. Ik vond het dus best wel spannend om dit allemaal te regelen. Maar het ging eigenlijk allemaal helemaal vanzelf. Ik heb de informatie op de website van Vallei Limousines eens goed doorgenomen en aan de hand daarvan heb ik bepaald wat ik allemaal wel en niet wilde hebben. Ze bieden hier namelijk veel meer dan alleen een limo huren in Utrecht aan. Er zijn ook vele extra’s waar je uit kan kiezen. Hapjes en drankjes bijvoorbeeld, maar ook extra flessen champagne. We kregen de eerste fles champagne sowieso al gratis, dus hier hebben we niet voor gekozen. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor het afspelen van audio. Je kunt een dvd afspelen of kiezen voor je eigen muziek. Als je liever hebt dat dit inbegrepen zit bij het limo huren in Utrecht, dan kun je dat ook toevoegen. Er zijn echt tal van mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Alleen al daarom zou ik aan iedereen die wil kiezen voor een limo huren in Utrecht dit bedrijf aanraden.

Alles goed geregeld

Wat me vanaf het eerste moment van het limo huren in Utrecht opviel, is dat ze alles heel goed en duidelijk regelen bij Vallei Limousines. Als je ook maar ergens vragen over hebt, dan zorgen ze ervoor dat je hier een duidelijk antwoord op krijgt en ook op de website kun je een heleboel informatie terug vinden. Dit maakte het voor mij zo fijn om hier te gaan voor een limo huren in Utrecht. Ik vind het persoonlijk altijd erg vervelend wanneer een website van een bedrijf niet duidelijk is of als ze geen heldere antwoorden kunnen geven op de vragen die je stelt. Dat vind ik toch wel bij de service horen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn