Een rijschool voor motorrijles in Den Haag

Bijna al mijn vrienden zijn begonnen met autorijlessen en zelf overwoog ik dit ook. Een auto is zeer praktisch en veel mensen zeggen dat een auto veiliger is dan een motor. Mijn ouders hadden mij ook aangeraden om met rijlessen te beginnen, maar zelf wilde ik het liefste motorrijles in Den Haag nemen. Motoren hebben mij altijd meer aangesproken dan auto’s en ik wilde liever op een motor rijden. Mijn ouders vonden dit gelukkig goed, waardoor ik op zoek ging naar een goede rijschool. Ik had verschillende scholen bekeken, maar besloot om voor Rijschool Delfin te kiezen. Sinds twee maanden heb ik mijn motorrijbewijs en ik ben tot nu toe erg blij met mijn keuze. Afgelopen zomer heb ik mijn vwo diploma gehaald en had veel tijd in de zomervakantie om te werken. Ik wilde graag beginnen met rijlessen en besloot om geld voor de lessen apart te zetten. Veel van mijn vrienden zijn ook met rijlessen begonnen, maar zij kozen allemaal voor een auto. Dit snap ik want met een auto heb je meer mogelijkheden, maar ik wilde graag met motorrijles in Den Haag beginnen. Ik wist niet wat mijn ouders hier van vonden, want veel mensen denken dat een motor niet veilig is. Mijn ouders vonden het verstandiger om met autorijlessen te beginnen, maar vonden het gelukkig goed. Zij gaven zelfs aan dat zij wilden helpen met betalen en dat kon ik natuurlijk niet afslaan. Rijlessen zijn natuurlijk niet goedkoop, daarom vond ik het fijn om te horen dat ze wilden meehelpen. Hun enigste voorwaarde was dat ik motorrijles in Den Haag bij een goede rijschool zou nemen. Dat wilde ik het zelf ook het liefste, dus daar stemde ik mee in. Een goede rijschool en instructeur zorgt dat je meer leert en sneller slaagt.

Een goede school voor motorrijles in Den Haag

Online ging ik op zoek naar welke rijscholen in Den Haag goed aangeschreven stonden en ik vond diverse opties. Een van de rijscholen die ik vond was Rijschool Delfin en ik besloot om hier motorrijles in Den Haag af te nemen. Deze rijschool heeft een goede online score en ik las erg veel positieve reviews. Ik zag dat ik zelf mijn uren kon indelen, ook in het weekend en de avonden kon rijden en ik direct kon beginnen. Ik nam contact op met de rijschool en vroeg een eerste gratis motorrijles in Den Haag aan. Deze les ging erg goed, waarna ik besloot om voor deze rijschool te kiezen.

Een vaste goede instructeur

Twee maanden geleden slaagde ik voor mijn rijbewijs en het was in de eerste keer. Ik vond de motorrijles in Den Haag bij deze rijschool erg goed. Ik had een vaste instructeur en kreeg veel goede feedback. Als er iets niet goed ging, of juist wel, dan kreeg ik het altijd direct te horen. Ik ben erg te spreken over RijschoolDelfin.nl en raad deze rijschool aan.

  • Deze rijschool heeft en goede score en reviews
  • Je kan zelf de uren voor de motorrijles in Den Haag indelen
  • Het is mogelijk om een gratis proefles te volgen
  • Je hebt een vaste instructeur
  • Ik was zeer blij met de directe feedback      
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn