Een stormbaan huren voor een bedrijfsuitje

Dit jaar was ik verantwoordelijk voor het verzorgen van het bedrijfsuitje bij mij op mijn werk. Ik werk voor een sportmerk en veel van mijn collega’s sporten regelmatig en graag. Samen met een paar collega’s had ik verschillende ideeën besproken en we besloten uiteindelijk om verschillende activiteiten te doen en om een stormbaan te huren. We hadden verschillende bedrijven vergeleken, maar kozen voor attractieverhuur Moonen om een stormbaan te huren. Ik werk nu ruim vier jaar voor dit sportmerk en elk jaar doen wij een uitje met het bedrijf. Er werken ongeveer veertig mensen in het bedrijf en bijna alle collega’s zijn zeer sportief. Waarschijnlijk is dit een van de redenen waarom ze voor een sportmerk werken, ze vinden sporten namelijk allemaal erg leuk. Elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd die meehelpen aan de teambuilding en minstens een van deze activiteiten is sportief. De afgelopen jaren waren andere mensen verantwoordelijk voor de organisatie van het bedrijfsuitje, maar dit jaar hadden ik en twee andere collega’s ons aangemeld. Wij hebben geen speciale afdeling hiervoor, of collega’s die dit regelen, wij wisselen elke keer en deze keer was ik aan de beurt. Samen met de twee andere collega’s hadden wij een aantal ideeën besproken en vonden het lastig om iets te kiezen. Ik kwam uiteindelijk met het idee om een stormbaan te huren, want ik vond dit een leuk idee en bij het bedrijf passen. Gelukkig vonden mijn twee collega’s dit ook en wij besloten om te onderzoeken of dit binnen het budget zou passen. Naast een stormbaan huren, wilden wij nog andere spelletjes organiseren, maar de stormbaan zou het hoogtepunt zijn. 

Een stormbaan huren bij attractieverhuur Moonen

Er zijn veel bedrijven die stormbanen verhuren en wij vonden al snel verschillende bedrijven in de buurt. Wij zochten een uitdagende stormbaan en wilden een stormbaan huren voor een goede prijs. Natuurlijk was veiligheid ook erg belangrijk voor, daarom zochten wij een bedrijf dat alle certificaten heeft. Nadat wij de bedrijven vergeleken hadden op onze punten, leek ons attractieverhuur Moonen de beste keuze. Dit bedrijf had een zeer voordelige prijs, een mooie stormbaan en alle certificaten. De baan was de dag van het bedrijfsuitje nog beschikbaar en wij hadden afgesproken dat zij de baan zouden leveren en opzetten.  Na het huren van de baan hielden wij nog een groot deel van ons budget over, daarom besloten wij om meer artikelen bij ze te huren.

Een geslaagd bedrijfsuitje

Een stormbaan huren was een goed idee en het was een geslaagd bedrijfsuitje. Alle collega’s vonden het een erg leuke dag en genoten van de stormbaan. We hadden verschillende activiteiten die men individueel en in team kon uitvoeren. Wij waren erg blij met attractieverhuur Moonen, ze kwamen alle afspraken na, hadden alles netjes van te voren opgezet en de stormbaan en andere artikelen waren van een goede kwaliteit. Achteraf ruimden ze alles netjes op en namen de artikelen weer mee. Voor een stormbaan huren is attractieverhuur Moonen een goed idee.

  • Ze hebben veel verschillende artikelen te huur
  • Het huren was erg voordelig
  • Ze hebben alle veiligheidscertificaten
  • Ze kwamen alle afspraken na
  • Iedereen had een erg leuke dag
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn