Energetix ring

Zoek jij een nieuw sieraad voor je vingers? Kies dan eens voor een energetix ring! De sieraden van dit merk hebben allemaal de bijzondere eigenschap dat ze gemaakt zijn van speciale magnetische materialen. Dat betekent niet dat ze zomaar vast blijven plakken aan iets dat van metaal gemaakt is, maar het betekent wel dat ze een positieve invloed hebben op je gezondheid. Voor veel mensen klinkt het misschien wat vreemd dat een energetix ring ervoor kan zorgen dat zij zich zowel lichamelijk als geestelijk beter gaan voelen. Maar het is zeker zo dat je een positieve verandering op zult merken! Uit wetenschappelijk onderzoek is het nog niet bewezen, maar de ervaringen van mensen die al een sieraad van dit merk dragen zeggen eigenlijk genoeg. En zegt dat eigenlijk ook niet meer dan een wetenschappelijk onderzoek? Wat wel opgemerkt moet worden is dat ringen natuurlijk op zich maar kleine objecten zijn, heel anders dan bijvoorbeeld een armband. Om echt een heel sterk effect te merken, is het daarom nog beter om een energetix ring te combineren met andere sieraden van dit sieradenmerk. Maar ook met slechts één exemplaar zul je het verschil al wel wat kunnen merken!

Energetix ring helpt bij verschillende klachten

Bij wat voor soort klachten kan het dragen van een energetix ring nu eigenlijk allemaal helpen? Dat is natuurlijk wel iets dat je vooraf graag zou willen weten. Het kan helpen bij bijvoorbeeld:

  • hoofdpijn
  • slapeloosheid
  • bloedsomloopstoornissen
  • vermoeidheid

Dit zijn ook de zaken die gebruikers over het algemeen het snelst opmerken. Veel mensen voelen zich een tijdje nadat ze begonnen zijn met het dragen van een energetix ring of ander sieraad gewoon een stuk minder vermoeid. Ze komen bovendien sneller in slaap, wat natuurlijk ook meehelpt bij het oplossen van de vermoeidheid. Ook het verdwijnen van hoofdpijnklachten wordt door velen al snel gerapporteerd, net als het feit dat ze het minder snel koud hebben, wat betekent dat de bloedsomloop dus verbeterd is. Dit zijn natuurlijk allemaal zeer positieve effecten en wie wil daar nu niet van profiteren? Maar er zijn meer klachten die verholpen kunnen worden door het dragen van magneetsieraden, je kunt dan denken aan depressiviteit, nervositeit, agressie en prikkelbaarheid. Ook allergieën, hormoonstoornissen en immuniteitsproblemen kunnen hier soms mee verholpen worden. Daarnaast worden ook positieve veranderingen opgemerkt als het aankomt op concentratieproblemen, bedplassen en onrustig gedrag. Met andere woorden, een energetix ring kan echt een positief effect op je leven en je gezondheid hebben!

Mooi sieraad

Geloof jij niet in de effecten op lichaam en geest? Dan is het nog altijd zo dat je met een energetix ring gewoon een mooi sieraad in huis haalt! Het fijne van dit merk is dat zij een zeer grote collectie bieden, met daarin diverse stijlen en kleuren. Hierdoor is er voor ieder wel wat bij hen te vinden, of je nu een klassieke stijl hebt of juist altijd sportief gekleed gaat. Niet alleen op het gebied van de energetix ring bieden zij veel keus, je kunt bij hen ook terecht voor bijvoorbeeld kettingen, armbanden en oorbellen. Wat voor sieraden je dus ook wilt dragen, je kunt het bij hen allemaal krijgen! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die dit merk biedt? Dan moet je eens een kijkje nemen op magneetsieraden-online.nl, de webshop van Natasja’s Jewels and more! Hier kun je echt een zeer ruime keus vinden en je zult zien dat er ook zeker voor jou wat bij zit! Bovendien kun je hier ook meer lezen over de effecten van het dragen van een energetix ring of ander sieraad op jouw lichaam en geest!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn