Geen kaalhoofdigheid meer dankzij de haartransplantatie in Turkije

Een mooie haardos is voor mannen natuurlijk erg belangrijk, want het uiterlijk wordt voor een groot deel door het haar bepaald. Als een man haar op zijn hoofd heeft, dan verandert de uitstraling meteen op het moment dat hij het anders styled, opeens geen gel meer gebruikt of naar de kapper gaat. Je kunt je dus wel voorstellen dat haarverlies een grote impact heeft op de uitstraling van een man. Iemand van 25 met alsmaar dunner wordend haar kan er op den duur uitzien als iemand van 35. Een kort geknipt kapsel maakt een man qua uiterlijk vaak jonger, maar een kalende kruin zorgt er juist voor dat de man er gratis een paar jaar bij krijgt. Sommige mannen hebben een goed hoofd voor een kale kop. Deze mannen scheren soms ook nog eens vrijwillig hun hoofd kaal. Maar bij de meeste mannen is het verlies van haar alles behalve wenselijk. Daarom is het fijn dat er een mogelijkheid bestaat om je haren weer terug te laten groeien. Dit kan met een haartransplantatie in Turkije. Een haartransplantatie in Turkije zorgt ervoor dat je zelf weer een natuurlijke volle haarbos krijgt. Je zou ook voor een toupet kunnen kiezen, maar dat is natuurlijk niet echt een goede optie. Je kunt mensen wel voor de gek houden, maar uiteindelijk komen ze er wel achter dat het niet je echte haar is. Daarnaast valt het vaak ook op dat je iets op je hoofd hebt. Het is dus veel beter als je gewoon je eigen haar hebt en dat kan via haar implantaten. Het is echter wel van groot belang dat de haartransplantatie wordt uitgevoerd door professionals. Je bent er immers best wel even mee bezig, want het is niet een behandeling van een half uurtje. Dus je wil na alle tijd die je in de haartransplantatie in Turkije investeert, wel gewoon resultaat zien. Om die reden is het toch verstandig om uit te wijken naar Esteworld in Turkije. Dit is namelijk de voorloper op het gebied van haartransplantaties en daarvoor moet je nu eenmaal naar Turkije. Dat is echter geen straf, want Turkije is een mooi land, dus je kunt er gelijk een prettige vakantie aan vastknopen. Daarnaast zal het je in de kliniek aan niets ontbreken, dus je bevindt je eigenlijk in een soort resort waar je toevallig ook meteen terecht kunt voor een haartransplantatie in Turkije. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije.

De voordelen van een haartransplantatie in Turkije

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, dan hoef je je geen zorgen te maken over de communicatie. Je bevindt je weliswaar in het buitenland, maar in de kliniek heb je gewoon Nederlandstalige begeleiders. Daarnaast hoef je voor follow-up bezoekjes niet opnieuw helemaal naar Turkije te reizen. In Nederland heb je namelijk een kliniek waar je terecht kunt voor vervolgbezoeken en check-ups. Dat maakt het natuurlijk aantrekkelijk om voor 1 keer toch even een vakantie te boeken naar Turkije waar je dan gelijk ook een haartransplantatie in Turkije aan vastknoopt. Ook voor je eerste consult kun je gratis terecht in Nederland. Dus als je twijfelt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt rustig in Nederland blijven en in gesprek gaan met een expert. Deze vertelt je dan wat je te wachten staat in Turkije en op basis van dat gesprek kun je dan alsnog een keuze maken.

Waarom kiezen voor Esteworld?

Op esteworld-haartransplantatie.nl vind je een overzicht met enkele goede redenen waarom je er goed aan doet om te kiezen voor Esteworld zoals:

  • VIP service
  • Ervaren artsen
  • Garantie op resultaat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn