Goede en leuke illusionist inhuren?

Illusionist Rich Magic staat altijd garant voor optredens van absolute topkwaliteit en bijzonder entertainment werk van hoogstaand niveau. De jarenlange ervaring van deze illusionist en zijn zeer professionele aanpak, zorgen er keer op keer voor dat u en uw gasten een zeer bijzondere avond beleven, waar nog erg lang over nagepraat zal worden. Deze zeer moderne illusionist en artiest presenteert een verfrissende act met magic, mindreading en zakkenrollen. Rich Magic treedt meer dan honderdvijftig keer per jaar op, zowel op zakelijke events als particuliere events. U kunt deze illusionist boeken voor uw aankomende feest! Rich Magic is niet voor niets de allerbeste en meest geboekte illusionist van Nederland. 

Diensten van illusionist Rich Magic

Rich Magic kunt u voor vele gelegenheden inhuren. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, congres, beurs, bruiloft, receptie, jubileumfeest, open dag, verjaardagsfeest, familiefeest of diner. De illusionist Rich Magic heeft ook veel ervaring met het verzorgen van maatwerk. Hierbij kan hij uw boodschap of thema op een magische manier verwerken in zijn acts. Uw doelen zullen op die manier nog sneller bereikt worden. De verschillende mogelijkheden die Rich Magic als illusionist kan bieden zijn:

  • Tafelgoochelaar. Bij dit type optreden wordt een combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen gepresenteerd. Het zijn interactieve acts, welke ervoor zorgen dat er een hoge entertainmentwaarde tot stand komt.
  • Mind-Magic-Show (Podiumact). Deze podiumshow kan voor diverse redenen worden ingezet, bijvoorbeeld als energizer tijdens congressen, seminars, bedrijfsevents. Het is ook mogelijk om deze act als volwaardig programma in te zetten of als pauzeact. Deze illusionist zal uw publiek entertainen!
  • Magic Workshop. Een illusionist kan ingezet worden voor groepsactiviteiten, als bijvoorbeeld een teambuildingsuitje. Na een korte show van Rich Magic geeft deze illusionist een mooi aantal beroepsgeheimen prijs. Daarna kunt u in kleine groepen zelf aan de slag om de trucs zoveel mogelijk onder de knie te krijgen. Aan het einde kunt u aan elkaar presenteren wat u heeft geleerd.
  • Beursgoochelaar. Op een beurs is het erg belangrijk dat uw bedrijf/stand opvalt tussen alle andere stands. De illusionist Rich Magic kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Hij zorgt ervoor dat uw stand continu bezoekers heeft. Zijn acts zijn interactief en professioneel van hoogstaand niveau, waardoor deze zeker meerwaarde kunnen leveren voor uw bedrijf.

Waarvoor is een illusionist geschikt?

Een goochelaar kunt u voor diverse gelegenheden inhuren, zoals bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, beurs of congres. Maar ook voor bijvoorbeeld een receptie, jubileumfeest of open dag is een illusionist erg geschikt. Ook kan het tijdens een netwerkfeest als ice-breaker worden ingezet. De illusionist Richt Magic kunt u boeken voor diverse mogelijkheden: tafelgoochelen, podium goochelshows, workshops goochelen of een interactieve kindershow op een kinderfeestje. De illusionist Rich Magic heeft ook veel ervaring met het verzorgen van maatwerk. Hierbij kan hij uw boodschap of thema op een zeer magische manier verwerken in zijn acts. De doelen die u heeft gesteld zullen op deze manier nog sneller worden bereikt. In de afgelopen jaren heeft Rich Magic al diverse prijzen gewonnen waardoor hij als geen ander weet op uw feest de juiste snaar te raken. Rich Magic zorgt voor kwaliteit en acts van hoogstaand niveau!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn