Haal klanten binnen door de perfecte offerte met een Offerte training

Als ondernemer bent u voortdurend bezig met het maken van offertes. Dit kost vaak veel geld, doordat u niet precies weet wat u moet doen. Daarnaast is een professionele offerte maken vaak lastiger dan u denkt. Een Offerte training kan u daarbij helpen. Bij een Offerte training krijgt u alle hulpmiddelen aangeleerd om uw offerte perfect op te stellen zelfs met een simpele offerte een nieuwe klant binnen te slepen. Met een Offerte training zult u zien dat potentiële klanten nieuwe klanten worden en dat uw bedrijf winstgevend wordt. Via Alette den Exter kunt u voor een schappelijk tarief een Offerte training volgen, waarna u alles in handen hebt om de perfecte offerte op te stellen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en wat u leert tijdens de Offerte training.

Stel een gestructureerde en overtuigende offerte op dankzij de Offerte training

Uw product of dienst is wellicht van de beste kwaliteit, waarbij u ook nog de scherpste prijs vraagt voor deze zaken. Toch weet u de potentiële klant niet binnen te slepen als vaste klant. U heeft al veel geprobeerd, maar uiteindelijk lukt het toch niet. Dit kan met uw offerte te maken hebben. Bij een Offerte training kijkt u naar uw laatste offertes. Hierbij stelt u zichzelf enkele vragen, zoals het maatwerk waarmee de offerte is geschreven, of de dienst of het product concreet gemaakt is door klantresultaten te benoemen, of de prijs acceptabel is en hoe deze verschilt met de concurrentie en of het niet te onoverzichtelijk en slecht geformuleerd is. Samen met een docent leert u tijdens de Offerte training deze vragen om te zetten naar acties. Tijdens de Offerte training krijgt u dus praktische handvatten om uw offertes aan te scherpen. Zo leert u onder andere:

  • Het opstellen van een gestructureerde offerte.
  • Uw tekst aantrekkelijk en overzichtelijk is, waardoor klanten niet direct naar de prijs bladeren.
  • Het opstellen van een unieke offerte.
  • U leert hierbij ook hoe u uw aanbod onderscheidt van de concurrent.
  • Zo leert u uw aanbod concreet te maken, maar ook hoe u in uw toon het verschil kunt maken.
  • Het opstellen van een overtuigende offerte.
  • Leert niet alleen hoe een offerte eruit moet zien, maar ook hoe u uw potentiële klant kunt overtuigen

Zo weet u aan het eind van de Offerte training precies wat u moet doen om uw bedrijf winstgevend te maken met een simpele offerte.

Praktisch en doelgericht te werk

Arlette den Exter is uw specialist op het gebied van het schrijven van goede offertes. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen weet hoe een goede offerte eruit moet zien, maar ook hoe u met een simpele tekst overtuigend kunt zijn naar bijvoorbeeld potentiële klanten. Hierbij richt ik me vooral op de schrijvende professional. Deze professionals hebben er vaak niet voor gekozen om teksten te schrijven, maar moeten dit wel doen vanuit uw vakgebied of functie. Al mijn trainingen zijn inspirerend, praktisch en concreet. Zo gebruik ik veel voorbeelden, filmpjes en modellen om iets duidelijk te maken. Daarnaast vertaal ik de tips direct naar het dagelijkse schrijfwerk dat u als deelnemer heeft. Hierbij krijgt u te allen tijde feedback op uw teksten en geef ik verbetersuggesties, zodat u zich kunt blijven ontwikkelen gedurende de trainingen en in uw verdere carrière. Wilt u meer informatie of u inschrijven voor een training. Neem dan contact op middels de contactgegevens op https://www.alettedenexter.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn