Hebt u een online reputatie management nodig?

Het is van groot belang dat u waakt over uw imago. Uw bedrijf heeft een bepaald imago dat u voor het grootste gedeelte zelf kunt realiseren en beïnvloeden. Maar u bent ook afhankelijk van klanten, uw collega’s en overige relaties. Grote ondernemingen hebben het nog moeilijker, hun imago kan snel geschaad worden door de media en zelfs door enkele burgers via de nieuwe sociale media. Is dit in uw geval weleens gebeurd en had u niet een online reputatie management om uw bedrijf in de gaten te houden? Dan kan het tot grote problemen leiden. U kunt veel klanten verliezen, partners laten het afweten et cetera. En ook al is het gerectificeerd, de gevoelige informatie blijft op straat liggen. Een online reputatie management kan dergelijke valse gegevens van Google laten verwijderen. Als er gegronde redenen voor zijn, als het zelfs juridisch aan te tonen is dat u last hebt van smaad en laster, dan kunnen wij van whitecanvas.eu u direct helpen. Het is vervolgens geen overbodige luxe om een online reputatie management in te huren zodat u preventief beschermd blijft. Een imago kan u immers maken of breken. Dit geldt niet alleen voor bedrijven en diensten, ook beroemde personen hebben veel te maken met vervelende berichtgeving.

Met dit online reputatie management staat u sterk

In het geval van bekende personages kunnen er foutieve geruchten de kop opsteken. Misschien door een roddelblaadje of een eenzame blogger naar buiten gebracht. Soms worden er zelfs naaktafbeeldingen van u verspreidt zoals een aantal jaren geleden op grote schaal is gebeurd met vele actrices en zangeressen uit de Verenigde Staten. U kunt er wel vanuit gaan dat zij onderhand een online reputatie management in de arm hebben genomen. Want een online reputatie management kan deze afbeeldingen laten verwijderen. Daarnaast monitoren we de diverse media die er in deze moderne tijden bestaan. Ons online reputatie management heeft diverse handige tools ontwikkeld die Google en sociale media monitoren. Klinkt u dat als muziek in de oren?

  • Vraag dan direct informatie op door uw gegevens in te vullen op het online contactformulier.
  • Of bel ons op of stuur een e-mail. Op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur staat er iemand voor u klaar.
  • Kijkt u liever de kat uit de boom en wilt u daarom iets meer weten over ons online reputatie management? Kijk dan op onze eigen sociale media. Wij zijn lid van Facebook, Twitter, YouTube, Linked In en Google+

Investeren in een online reputatie management is goud waard. Ondervindt het zelf want niet alleen beschermen we uw imago, we gaan tevens op zoek naar de mogelijkheden om uw imago te versterken!

We kunnen gevoelige gegevens op Google laten blokkeren

Bent u het zat dat u steeds online gepest wordt? Lijdt uw bedrijf dagelijks verlies door dit soort “trollers”? Is er vals nieuws verspreid door burgers of kranten? Of is uw systeem ooit gehackt en zijn er dientengevolge leugens verspreid? Huur in al deze gevallen een online reputatie management in. Het zal u niet langer verbazen wat Google kan aanrichten, ook al is het natuurlijk niet de schuld van de zoekmachine zelf. Het is wel een belangrijk doel van Google: het verzamelen van informatie. Of deze informatie waar is of onwaar doet er niet toe. Dat maakt de zoekmachine behoorlijk gevaarlijk. En vergeet niet dat bijvoorbeeld in Nederland meer dan 98% van de bevolking Google gebruikt. Zelfs meer dan 90% gebruikt de website als startpagina. En dat geeft dus wel aan hoe belangrijk het is dat u de informatieverspreiding over uw imago in de gaten houdt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn