Infrarood verwarming is de perfecte vervanging van uw cv

Wist u dat infrarood verwarming goed is voor het milieu? Want in tegenstelling tot centrale verwarming werkt infrarood verwarming op basis van een duurzamere energiebron dan gas: elektriciteit. Uiteraard is de bron van opwekking helaas nog altijd niet duurzaam. Maar u zet een belangrijke stap naar een beter milieu als infrarood verwarming koopt ter vervanging van de centrale verwarming dat doorgaans op beide energiebronnen aangesloten is. Natuurlijk is de nobele overstap naar een duurzame energiebron, zeker als u bij een groene energieleverancier bent aangesloten of zonnepanelen op het dak van uw huis hebt geplaatst wellicht niet de enige reden om voor infrarood verwarming te kiezen. U wilt wellicht dat de warmte op gelijkmatiger gedistribueerd wordt in uw huis als de herfst zijn intrede heeft gedaan en het dus aanzienlijk kouder wordt in huis. Kies voor een mooier design dan die lelijke radiatoren die u met moeite kunt verven. Investeer in de toekomst en daarom in onze panelen. U zult aan de jaarrekening zien dat u bij heatxl.com absoluut geen dief van de portemonnee bent geweest. Ook bedrijven en zelfs de gehele industrie kunnen we met onze fantastische producten tegemoetkomen. Hiermee kunt u namelijk fabriekshallen, kantoren en magazijnen verwarmen op een uiterst efficiƫnte manier. En dat terwijl de panelen nauwelijks opvallen, in de muur en plafond in te bouwen zijn en op afstand bestuurbaar zijn.

Het gebruik van infrarood verwarming is erg duurzaam

Bij de montage van infrarood verwarming zal ook een thermostaat meegeleverd worden. Probeer het uit en vervang in uw slaapkamer de verwarming voor een paneel. Zo kunt u langzaam maar zeker het gehele huis vervangen totdat uw huis in zijn geheel verwarmd wordt door deze prachtige uitvinding. De temperaturen van de panelen lopen op tot wel 120 graden Celsius. Want tussen de 105 en 120 graden wordt het hoogste rendement behaald. Dat is namelijk het gemiddelde waardoor de kamer, ongeacht de grootte, het snelst opgewarmd wordt. Wel kan het bij een grotere ruimte wel noodzakelijk zijn om niet een, maar meerdere panelen op te hangen. Dat zal bij de offerteaanvraag allemaal duidelijk worden. We bieden u panelen en accessoires van een keur aan merken aan waarbij u kunt denken aan ons eigen merk, HeatXL, maar ook aan:

  • Infrapower
  • Welltherm,
  • Of Ecaros.

In onze webshop kunt u per merk direct uw infrarood verwarming uitzoeken. Geef aan welk product u wilt bestellen en vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in. U kunt direct betalen met behulp van iDEAL, PayPal of creditcard en ontvang de producten binnen enkele werkdagen al aan huis.

U zult direct verwarmd worden in plaats van indirect

U kunt ons volgen via de sociale media. Dat is misschien nog wel de meest voor de hand liggende methode om met ons in contact te komen. Het is snel, goedkoop en u kunt in realtime op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, kortingen of algemene informatie over infrarood verwarming. Dus volg ons ook op Facebook en bekijk de diverse fragmenten op YouTube. Mocht u ten slotte nog vragen hebben over infrarood verwarming dan kunt u ons telefonisch en per mail snel bereiken. Ook kunt u in Roosendaal onze showroom bezoeken. Kijk op de site naar het adres. Daar zult u trouwens ook het adres van de showroom in Belgiƫ en Duitsland kunnen vinden. Natuurlijk bent u daar ook meer dan welkom. We leiden u graag even rond en tonen u de vele voordelen van onze panelen. En neem gerust onze vrijblijvende offerte mee naar huis zodat u er thuis nog even over na kunt denken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn