Laat je verleiden door een heerlijk zacht gevoel via een zijden kussensloop

Een derde deel van je leven spendeer je in bed. Het is dan ook belangrijk dat je bed en alles wat daarbij hoort comfortabel is. Niet alleen omdat je toevallig veel tijd in bed doorbrengt, maar ook omdat de kwaliteit van je bed, matras en beddengoed een flinke impact heeft op hoe goed je slaapt. Goed slapen is iets om na te streven, want hoe beter je slaapt, des te beter je kunt genieten van het overige deel van de tijd die je in wakkere toestand doorbrengt. Je moet dus nadenken over het matras, je kussen en een goed dekbed. Verder moet je voor het kussen, matras en dekbed ook weer een keuze maken voor een kussensloop, hoeslaken/molton en een dekbedovertrek. Vooral wat het beddengoed betreft is de comfortfactor heel belangrijk. Je lichaam maakt immers het meest direct contact met het hoeslaken, het dekbedovertrek en het kussensloop. Het matras zelf is bijvoorbeeld vooral van belang qua lichaamsondersteuning en bij het kussen moet je goed kijken of het kussen je hoofd en nek goed ondersteunt. Met het beddengoed is het juist van belang dat het van goede kwaliteit is en goed of prettig aanvoelt. Wat dat betreft is het niet altijd een even goed idee om te kiezen voor katoen. Katoen is een prima materiaal, maar het is niet het beste of meest comfortabele materiaal. Voor een kussensloop is het dan ook niet heel geschikt. Je kunt daarom beter kiezen voor een zijden kussensloop van Satin Sleepers. Zijde is namelijk een heel zacht materiaal dat niet kreukt. Aangezien je hoofd toch lange tijd op een kussen komt te rusten, is het belangrijk dat het materiaal waar je hoofd op ligt niet kreukt. Daardoor kunnen er geen vouwen ontstaan die rode striemen in het gezicht achterlaten. Tevens voorkom je met een zijden kussensloop dat je haar stug wordt en gaat klitten. Knopen en dergelijke komen door het zachte materiaal van zijde niet langer in je haar terecht. Alles vormt zich dan ook veel soepeler naar je huid en haar als je op een zijden kussensloop ligt te slapen. Daardoor word jij op jouw beurt meer uitgerust wakker. Bij het wakker worden heb je dan niet meer heel veel tijd nodig om je haar en gezicht weer op orde te brengen. Je wordt dan ook niet wakker met een slaaphoofd. Dat is ongetwijfeld ook waarom acteurs altijd zo fris en fruitig wakker worden in films, want zij slapen vast altijd op een zijden kussensloop.

Bestel jouw zijden kussensloop via de site van satinsleepers.nl

Als je een zijden kussensloop wilt kopen, dan kun je dat online regelen via de webwinkel van satinsleepers.nl. Via de shop kun je verschillende zijden kussenslopen bekijken en bestellen. Je hebt de keuze uit verschillende maten en ook qua kleur heb je voldoende keuzemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan kleuren als: 

  • Roze
  • Groen
  • Rood 
  • Paars

Het is dan ook geen probleem om een zijden kussensloop te kopen die qua kleur helemaal bij jouw smaak en bij de stijl van je interieur past. 

Enkele voordelen een op rij

We hebben al een paar voorbeelden besproken van een zijden kussensloop, maar je profiteert uiteraard van nog veel meer voordelen zoals: 

  • Betere werking nachtcrème
  • Glanzend haar
  • Voorkoming acne en puistjes

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn