Lapland vakantie

Het hoge noorden van Europa is voor veel Nederlanders een onbekend gebied en zij zullen dan ook niet snel kiezen voor in Lapland vakantie vieren. Dit is jammer, want het is echt een prachtige regio om naar toe te gaan. Natuurlijk is het wel even reizen voordat je echt in het noordelijke deel van ons continent bent, maar laten we eerlijk zijn, dat is het ook als je naar het Middellandse Zee gebied wilt gaan. Wat dat betreft maakt het dus niet heel veel uit. Wat is er nu zo bijzonder aan een Lapland vakantie? Er zijn meerdere zaken die dit gebied bijzonder maken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de rendieren die je er ieder moment tegen kunt komen, dieren die je elders niet in het wild kunt zien lopen. Een ander punt is dat het ieder moment in het jaar een mooi gebied is om te bezoeken. Zomers kun je genieten van het speciale landschap en het feit dat het er zelfs midden in de nacht niet donker wordt. ‘s Winters ervaar je tijdens een Lapland vakantie juist het omgekeerd, het wordt nauwelijks licht. Daarnaast biedt het ‘s winters gegarandeerd goede wintersportmogelijkheden, aangezien er altijd sneeuw ligt. Bekijk snel het aanbod opĀ http://www.xplorethenorth.nl/.

Lapland vakantie voor noorderlicht

Dat zijn natuurlijk allemaal heel goede redenen om in Lapland vakantie te vieren, maar daar komt nog een reden bij, het is namelijk het beste gebied om te kunnen genieten van het noorderlicht. Dit bijzondere natuurverschijnsel wil iedereen eigenlijk wel eens met eigen ogen aanschouwen en deze regio is de juiste locatie om dat te doen. Het is namelijk zo dat hoe meer je naar het noorden gaat, hoe groter de kans is dat je de aurora borealis ook zeker zult zien. Belangrijk daarbij is dat je kiest voor een verblijf boven de poolcirkel tijdens je Lapland vakantie, want daar kun je de aurora borealis gewoon het best aanschouwen. Dit met eigen ogen zien, zal een ervaring zijn die je nooit meer zult vergeten. Het is niet te vergelijken met het bekijken van afbeeldingen of het zien van filmpjes hiervan. Wanneer kun je nu het best naar Lapland gaan als je dit wilt zien, is er een tijd van het jaar waarin de kans op het ervaren hiervan het grootst is? Ja, dat is er zeker. In de zomer in Lapland vakantie vieren heeft wat het noorderlicht betreft een zin, je moet dan echt kiezen voor de periode tussen september en april.

Xplore the North biedt de beste reizen

Willen jullie in Lapland vakantie vieren om het noorderlicht te zien? Boek dan zeker je reis bij Xplore the North. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in reizen naar dit deel van Europa en zij hebben zelf een grote passie voor de aurora borealis. Daardoor weten zij als geen ander wanneer je het beste op vakantie kunt gaan en wat de beste locaties zijn om naar toe te gaan. Het zou natuurlijk erg zonde zijn als je daar helemaal naartoe reist en dan uiteindelijk het natuurspektakel mist. Nu blijft die kans natuurlijk altijd aanwezig, maar maak je een Lapland vakantie met Xplore the North, dan is de kans zo groot mogelijk dat je dit verschijnsel zult zien. Dit komt doordat zij:

  • precies weten welke locaties het meest geschikt zijn om het bijzondere licht te zien
  • weten welke periode van het jaar je het best kunt kiezen voor jouw reis
  • jou kunnen vertellen welke reisduur de meeste kansen biedt

Daarnaast bieden zij voor jouw Lapland vakantie leuke excursies voor overdag, zodat jullie je ook dan prima kunnen vermaken en kunnen genieten van de prachtige regio die Lapland is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn