Omring je tuin met een groenblijvende haag van coniferen-bestellen.nl

Als je in de zomer in je tuin zit, dan wil je uiteraard kunnen genieten van de nodige privacy. Het bouwen van een schutting zorgt ervoor dat men niet bij je in de tuin kan kijken. Maar het zorgt er ook voor dat jouw zicht belemmerd wordt door een groot oppervlak gemaakt van hout. Het is niet direct het mooiste of meest natuurlijke uitzicht. Daarom is het een optie om in plaats van een schutting, gebruik te maken van een haag. Hoewel een haag jouw zicht ook belemmert, kijk je in ieder geval tegen een muur van natuur aan. Dat kan zelfs een gevoel van knusheid opwekken. Soms hoef je ook niet de wijde wereld over te kijken. Je kunt immers net zo goed genieten van een klein universum in je eigen tuin waar je lekker tot rust kunt komen. Soms is een kleine afbakening juist prettig, want dan word je ook niet afgeleid. Nadeel van een dergelijke haag kan zijn dat de bladderen er in de herfst afvallen. Hoewel je in de herfst en winter misschien niet in je tuin zit, kan een dergelijke haag er wel voor zorgen dat mensen bij je door de ramen naar binnen kunnen kijken. Los daarvan oogt het altijd zo schril en kil als een haag de groene frisse bladeren verliest. Daarom is het in veel gevallen beter om een groenblijvende haag te kopen via een site als coniferen-bestellen.nl. Een groenblijvende haag blijft het hele jaar door groen. Je kunt in de zomer dus genieten van een mooie groene omheining die je de nodige privacy verschaft. Zodra de herfst aanbreekt, dan blijft de haag groen, zodat je ook in deze killere periode een mooi fris uiterlijk behoudt. Tevens kunnen mensen het hele jaar door niet bij je naar binnen kijken dankzij deze groene haag. Al met al levert een dergelijke groenblijvende haag dus veel voordelen op. Je moet deze groenblijvende haag echter nog wel even creëren. Dat kan via de bovengenoemde website. Hier kun je terecht om online verschillende coniferen te bestellen. Coniferen zijn uitermate geschikt om een groenblijvende haag mee te maken. Door coniferen naast elkaar te planten zullen ze in elkaar over gaan. Na een paar jaar zijn ze nauwelijks nog van elkaar te onderscheiden. Tegen die tijd heb je dus 1 uniforme groenblijvende haag rondom je tuin. Door de haag goed bij te houden, kun je er ook voor zorgen dat de groenblijvende haag bijvoorbeeld een mooie strakke vorm krijgt. Maar je kunt de haag manier ook op zo’n manier onderhouden, dat deze een natuurlijke uitstraling behoudt. 

Bestel jouw groenblijvende haag via de site

Via de website behorende bij kwekerij Top & Top kun je de juiste haagplanten kopen waar je de groenblijvende haag mee kunt gaan creëren. Op de site vind je ook instructies hoe je dit moet doen. Zo vind op de site informatie over: 

  • De bewatering
  • De diepte//breedte van de te graven geul
  • De weersomstandigheden om te planten

Voor vragen en advies neem je contact op

Mocht je voordat je aan de slag gaat nog vragen hebben of heb je advies nodig over het een of ander, dan kun je uiteraard altijd geheel vrijblijvend contact opnemen.  

https://www.coniferen-bestellen.nl/groenblijvende-haag/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn