Onze knijpdouche is natuurlijk legionella werend

Een knijpdouche is een handig instrument om de afwas mee af te spoelen voordat het verdwijnt in de afwasmachine dan wel de bak sop als u handmatig afwast. Omdat u natuurlijk niet wilt dat er legionella bij de was komt vinden wij het niet meer dan logisch dat u aan een goede preventie doet. Zeker als u een horecagelegenheid, ziekenhuis, oudereninstelling of een gaarkeuken bestuurt. Voor ieder bedrijf dan wel instelling dat regelmatig met water te maken heeft en waar mensen met een wat zwakkere gezondheid dan wel weerstand verblijven is het nog belangrijker om een goede legionella preventie opgezet te hebben. En dat is waar wij om de hoek kijken want u kunt op radasafe.nl een douchekop en een knijpdouche aanvragen. De filters krijgt u natuurlijk erbij geleverd en ook nadien kunt u deze filters nabestellen. Want het zal zeker nodig zijn om eens in de twee maand de filters te vervangen. Ook al spoelt u iedere dag met heet water, de bacterie kan op een plek ontstaan in de waterleidingen waar u geen weet van hebt. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, al helemaal als het gaat om een potentiƫle uitbraak van een gevaarlijke bacterie. Daarom hopen we dat u wel zo verstandig bent om uw waterleiding regelmatig te checken op de aanwezigheid van deze gevreesde bacterie. Het kan immers de meest vreselijke ziektes teweegbrengen waaronder de vaak fatale veteranenziekte.

Eind 2017 kunt u de knijpdouche bij ons bestellen

Het zal u nog verbazen hoe snel deze bacterie zich kan vermenigvuldigen. Stel dat er wat water achterblijft in uw waterleiding en u gaat een tijdje op vakantie. Het bedrijf gaat dicht en de bacterie heeft twee weken de tijd om al uw leidingen te infecteren. Zo snel kan het gaan. Sterker nog, er zijn diverse ziekenhuiskamers of hotelkamers met een eigen douche die een tijd lang niet worden gebruikt. U raadt het al: de bacterie heeft vrij spel om zich te verspreiden. Laat dit niet gebeuren en kies daarom voor een anti legionella douchekop. Ook in de keukens waar de hele dag door eten wordt bereid voor uw gasten is de knijpdouche van zeer groot belang. Kijkt u daarom op onze website. U zult zien dat we tegen deze tijd de knijpdouche eindelijk kunnen leveren. Het heeft eventjes geduurd en dat is ook niet zo vreemd omdat we willen garanderen dat het optimaal beschermt tot wel 99,99999%! En dat kunnen we u nu eindelijk beloven.

  • Dus klim in de pen en schrijf ons aan. we willen graag van u weten hoeveel u er nodig hebt zodat we een prijsopgave kunnen sturen. Onze site is namelijk niet een webwinkel want wij willen dat u daadwerkelijk geĆÆnteresseerd bent in onze producten.
  • Overigens zijn particulieren wel degelijk van harte welkom om een douchekop te bestellen.
  • Hebt u verder nog vragen? Stuur dan een mail of bel eens met onze klantenservice. Ze kunnen u alle technische details vertellen over deze knijpdouche.

Vergeet dus niet om onze website even te bookmarken

Onze knijpdouche is een prachtig voorwerp om te zien en kenmerkt zich tevens vanwege het hoge gebruiksgemak. U kunt de knijpdouche verbinden aan de waterleiding zodat u het na ontvangst direct kunt gaan gebruiken zonder hulpstukken te hoeven bevestigen. Wel zal het regelmatig nodig zijn om de filters te vervangen voor een optimale bescherming. Uiteraard bent u voor dergelijke filters ook bij ons aan het juiste adres. U vindt ons in Barendrecht waar u op afspraak meer dan welkom bent. Uiteraard leveren we al deze producten overigens wel door heel Nederland zodat ieder bedrijf optimaal kan profiteren van onze exclusieve producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn