Op zoek naar een rijschool in Rotterdam?

Rijschool Botlek is met 15 jaar ervaring een begrip geworden in de regio Rotterdam. Onze geduldige enthousiaste rijinstructeurs hebben in 15 jaar al veel lessen verzorgd en zo veel ervaring op gedaan. Bij Rijschool Botlek bieden wij alleen de meest succesvolle methode naar een rijbewijs aan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, op een goede manier wordt geholpen bij het halen van een rijbewijs. Onze rijschool wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3, en we hebben tegen scherpe tarieven een slagingspercentage van 61%. Er wordt gegarandeerd dat u alle hulp krijgt bij het behalen van uw rijbewijs, ongeacht hoe goed u bent of hoe oud u bent. 

Alleen de beste hulp bij rijlessen.

Als u op zoek bent naar een rijschool in Rotterdam met goede begeleiding bij het behalen van uw rijbewijs, bent u bij Botlek aan het goede adres. Als eerste bieden wij een gratis proefles aan waarbij uw rijvaardigheid vastgesteld wordt en u samen met de rijinstructeur bepaald welk lespakket voor u geschikt is. Als u daarna bij ons komt lessen is deze proefles compleet gratis, en anders kost deze 36 euro. U kan ons bellen, mailen of uw gegevens achterlaten en wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden. 

Als u uw afvraagt wat de eventuele tarieven zijn van een rijschool in Rotterdam kan u op onze website de scherpste tarieven vinden. Wij willen samen met u overleggen hoeveel lessen verstandig is om te nemen, en aan de hand hiervan het beste pakket voor u kiezen. 

Ook bied rijschool Botlek in Rotterdam voor iedereen die moeite heeft met leren theorielessen aan. Net zoals de andere inschalingstest komt er een docent langs die een plan opstelt aan de hand van jou leerniveau en tempo. Vervolgens maakt hij met u afspraken over wanneer de theorie behandeld zou worden. De kosten van begeleiding zijn 15 euro per uur. 

Rijopleiding in stappen

Naast standaard lessen in rijden en theorie bied Rijschool Botlek in Rotterdam ook rijopleidingen in stappen aan. Dit is een moderne variant van de traditionele opleidingen en zorgt voor een veilige en makkelijkere manier voor u om uw rijbewijs te halen. Deze opleiding is in 4 fasen, of stappen, opgedeeld zodat u goed voorbereid het verkeer in gaat. Deze opleiding bestaat uit de volgende 4 modules:

  • Het bedienen en beheersen van een voertuig
  • Het uitvoeren van eenvoudige manoeuvres en situaties
  • Complexe bediening, manoeuvres en situaties
  • Veilig en verantwoordelijke deelname aan het verkeer

Elke module wordt getoetst en afgerond met een voldoende of onvoldoende. Bij het afronden met een onvoldoende bied de rijinstructeur u de nodige tips aan zodat u de volgende toetsen wel met een voldoende afsluit. De eerste twee toetsen worden door je rijinstructeur afgenomen en de andere twee door het CBR. De derde toets is een tussentijdse toets en de vierde het rijexamen. 

Dus, bent u op zoek naar rijles in Rotterdam? Bij Rijschool Rotterdam Botlek kan u het beste terecht voor persoonlijke aandacht en een vrij hoog slagingspercentage. Wij streven naar een veilige verkeersomgeving en leiden onze studenten daar ook naar op. Voor meer informatie, kijk verder op onze website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn