Service4Dogs: als je goede gedragstherapie honden zoekt

Als je zoekt naar een deskundige op het gebied van gedragstherapie voor honden, dan is het belangrijk dat je goed vooronderzoek doet. Je wilt natuurlijk alleen iemand treffen die het probleem voor je op kan lossen in plaats van misschien wel erger maakt. Gedragstherapie voor honden is serieus te nemen. Daarom kies je gewoon voor Service4Dogs. Dit centrum beschikt over de nodige certificeringen. Het is gelegen in Ter Aar en is hét centrum als je je aan wilt melden voor gedragstherapie voor honden. Je kunt hier onder meer terecht voor:

  • Privé-training
  • Neuswerk
  • Cursus
  • BAT

Meer weten over het volgen van gedragstherapie voor honden? Kijk dan op de site service4dogs.nl. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, zoals bijvoorbeeld nieuwe trainingen die op het programma staan, schrijf je je in voor de nieuwsbrief. Dat kan eenvoudig via de site. Laat je naam en mailadres achter en je mist nooit meer iets. Vragen over gedragstherapie voor honden? Neem dan contact op.

Wanneer inschakelen van gedragstherapie honden

Het hebben van een hond is natuurlijk harstikke leuk. Het is in de eerste plaats erg gezellig om zo’n maatje in huis te hebben dat altijd blij is om je te zien. Een dier dat niet kan wachten totdat je weer thuis bent, en waarmee je leuke dingen kunt ondernemen. Lekker een wandeling mee maken in het bos bijvoorbeeld. Het is ook een manier om fijn onder de mensen te komen. Als je je viervoeter een paar keer per dag uitlaat, zul je al snel andere hondeneigenaren tegenkomen waarmee je een praatje maakt. Niet alleen de eigenaar zelf vindt het hebben van zo’n trouw maatje fijn, maar ook familie en vrienden kunnen gek op het dier worden. Tenminste, als alles fijn verloopt. Je zult niet de eerste zijn die te maken krijgt met bijvoorbeeld een gedragsprobleem. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je je huis niet kunt verlaten of je hond begint met blaffen en stopt niet totdat je weer terug bent. Dit tot grote frustratie van niet alleen jezelf, maar natuurlijk ook je buren die hier de hele dag mee te maken hebben. Dan kan het inschakelen van een specialist op het gebied van gedragstherapie voor honden uitkomst bieden. Het kan ook zijn dat hij juist in huis superlief is, maar buiten verandert in een dier dat duidelijk zijn krachten toont door jou aan de lijn mee te trekken. Op die manier is het de vraag wie wie nu eigenlijk uitlaat. Hij reageert bijvoorbeeld op mensen die hij tegenkomt, maar misschien ook op andere dieren. Daar kan hij overenthousiast op reageren door ermee te willen spelen, of vertoont juist agressief gedrag. Ook dan is het zoeken naar de juiste partij voor gedragstherapie voor honden een goed idee, want het probleem is misschien gewoon simpel op te lossen. Nog een reden waarom je mogelijk gedragstherapie voor honden zoekt, is dat jouw dier ontzettend angstig wordt van verkeer. Woon je middenin de stad, dan is dat natuurlijk een ontzettend groot probleem. Het zorgt er misschien voor dat je eigenlijk helemaal niet meer de deur uit kunt. Ook dan is gedragstherapie voor jouw dier aan te raden.

Niet alleen voor honden

Het doel is natuurlijk dat het probleem wordt opgelost. Niet alleen voor je hond, maar ook voor jou. Zodat de rust weer terugkomt en jullie nog betere maatjes worden. Want gedragstherapie voor honden is er natuurlijk niet alleen voor de hond. Het is ontzettend leerzaam om tijdens gedragstherapie voor honden te leren hoe je zelf dingen beter/anders aan kunt pakken. Zo leer je hoe je moet handelen in bepaalde situaties bijvoorbeeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn