Stempelkaart maken

Met name voor winkeliers is een stempelkaart maken een goed idee. Stempelkaarten drukken kan je laten doen bij Drukwerkdeal.nl. Heel fijn dat hier zo meegedacht wordt met de ondernemers. Naast de reguliere promoties als flyers en posters is een stempelkaart maken een goede manier om een klant aan je te laten binden. Met een kaart geef je ze een manier om ergens voor te sparen en dus regelmatig bij je terug te komen. Bedenk zelf de actie voor de stempelkaart maken en laat stempelkaarten drukken bij Drukwerkdeal.nl. Maak hier je eigen ontwerp voor klaar en stel de rest van de instellingen in op de website. Alle kaarten worden op papierkarton bedrukt van 300 g/m2, lekker stevig materiaal dat lang goed blijft. De kaarten zullen daardoor niet zo snel kapot gaan en jouw klanten kunnen er een behoorlijke periode mee doen. Niet te lang natuurlijk, want de bedoeling is dat de kaart zo snel mogelijk vol is. Verder zijn ze te maken in verschillende vormen. Zo kan je de stempelkaart maken die klanten door de originaliteit nooit uit het oog gaan verliezen. Laat gauw bijpassende stempelkaarten drukken voor jouw winkel. Bedenk een motiverende actie en ontdek de magie achter de kaarten.

Stempelkaarten drukken en laat de klanten komen

De actie en de vormgeving zijn samen met jouw onderneming bepalend voor het succes van de kaarten. Zorg ervoor dat je dit allemaal duidelijk hebt voordat stempelkaarten drukken wordt gedaan door Drukwerkdeal.nl. Heb je het ontwerp klaar voor de stempelkaart maken, stel dan het formaat in op Drukwerkdeal.nl. Het formaat is erg afhankelijk van het ontwerp. Je hebt de keus uit een standaard formaat van 85 bij 55 mm, een liggend klapkaartje van 85 bij 55 mm en een staand klapkaartje van 55 bij 85 mm. Na de keuze voor het formaat voor de stempelkaart maken, moet je de bedrukking kiezen voor stempelkaarten drukken. Bij Drukwerkdeal.nl bieden ze voor stempelkaarten drukken zowel de PMS-druktechniek als de full color techniek. PMS kies je als jouw ontwerp weinig kleuren bevat en meer lijnen, teksten en een logo. Deze bevatten specifiekere kleuren en deze ontwerpen zijn geschikt voor het Pantone Matching System. Hierbij worden de kleuren al voor het drukken gemengd met de opgegeven PMS-kleuren. Zorg ervoor dat de kleuren van het ontwerp staan vermeld in het bestand dat je aanlevert, zodat Drukwerkdeal iedere stempelkaart maken met de juiste kleuren uitvoert. Heb je een ontwerp waar een foto in is bewerkt of een ontwerp dat veel afwisselende kleuren bevat, dan is full color geschikt. Hierbij worden cyaan, magenta, yellow en key (zwart) gemengd tijdens het bedrukken tot de kleuren die voorkomen in de afbeelding. De keuzes voor de bedrukking worden als volgt aangegeven:

  • Enkelzijdig 1 PMS-kleur 1/0
  • Enkelzijdig 2 PMS-kleuren 2/0
  • Enkelzijdig 3 PMS-kleuren 3/0
  • Enkelzijdig full color 4/0
  • Dubbelzijdig 1 PMS-kleur 1/1
  • Dubbelzijdig 2 PMS-kleuren 2/2
  • Dubbelzijdig 3 PMS-kleuren 3/3
  • Dubbelzijdig full color 4/4

Ga gauw met je stempelactie aan de slag

Na het doorgeven van de bestelling, ontvang je binnen ongeveer 7 werkdagen de resultaten van de stempelkaarten drukken. Als je de bedrukking hebt geselecteerd, kies je het aantal kaarten die je wilt ontvangen voor de stempelkaart maken. Voor kaarten die bedrukt worden met PMS geldt een hoger minimum aantal dan voor de kaarten bedrukt in full color. Vanaf een aantal van 250 kaarten laat je de stempelkaarten drukken door Drukwerkdeal.nl met de PMS-druktechniek uitvoeren. Kies je voor de full color techniek, dan is een oplage vanaf 50 stuks mogelijk. Wil je later bijbestellen dan kan dat uiteraard altijd nog. Verwacht je veel vraag, dan is een stempelkaart maken in de PMS druktechniek passend voor jouw actie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn