Vakantiepark Nederland

Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor uw gezin? Mijn man en ik hadden exact diezelfde wens en kwamen uit bij Ponypark City. Het is wat ons betreft het leukste vakantiepark dat Nederland te bieden heeft. Onze dochters zijn dol op paarden en pony’s. Toen wij op deze bestemming stuitten hadden we direct in de gaten dat we niet langer hoefden te zoeken naar een vakantiepark. Nederland is vele vakantieparken rijk, maar bij Ponypark City konden zij gratis ponyrijdlessen krijgen. Leren paardrijden is bijzonder kostbaar dus mijn man en ik hebben deze kans met beide handen aangegrepen. De meiden hebben zich dan ook kostelijk vermaakt in dit vakantiepark. Nederland is bovendien ook een prima vakantiebestemming als je je kinderen zoiets kunt bieden. Je hoeft niet altijd ver weg naar Turkije of Frankrijk. Onze vakantie naar dit vakantiepark was een van de leukste die we ooit samen hebben gehad. Ik kan dan ook iedereen met kinderen dit vakantiepark aanraden. Als uw kinderen van pony’s houden is er geen beter vakantiepark te bedenken dan dit park! Dus bent u op zoek naar een vakantiepark, Nederland is uw favoriete vakantiebestemming en zijn uw kinderen gek op dieren? Dan is PonyPark City een uitstekende keus!

Accommodatie vakantiepark Nederland

Wat ons ook erg aansprak was de vormen van accommodatie die er werden geboden op het vakantiepark. Nederland is wat dat betreft sowieso wel vooruitstrevend. Op veel campings kun je niet alleen in een caravan slapen, maar ook in bijzondere soorten tenten zoals tipi’s. Op het vakantiepark was het mogelijk om in Arizona-huisjes te slapen. Het hele park is aangekleed in Western-stijl, net als de huisjes waar we in konden verblijven. Dat gaf meteen het gevoel dat we echt even weg waren. Dat is het leukste aan een vakantiepark. Nederland is dan wel een bekende bestemming want je woont er immers, maar als je in zo’n huisje blijft op een vakantiepark dan heb je het sowieso wel naar je zin. Ik kon ook echt even helemaal opgaan in het vakantiepark, net als de kinderen. De meiden hebben veel op de pony’s gereden, die allemaal ook erg goed verzorgd werden. Mijn man en ik hebben genoten van de omgeving. We hadden echt het gevoel dat we helemaal weg waren doordat niets op het vakantiepark ook maar lijkt op wat je kent. Zo lukt het toch om dichtbij op vakantie te gaan. Bovendien was het ook helemaal niet duur in het vakantiepark. Nederland is best een duur land om op vakantie te gaan, maar het viel allemaal reuze mee met de prijzen. We hebben daarom ook nog twee vriendinnen van onze kinderen meegenomen. In de Arizona-huisjes konden we immers toch wel met zijn zessen slapen. Dat vonden we een groot voordeel. Grote gezinnen kunnen zo ook genieten van een vakantiepark in ons land. Zo heeft een vakantiepark Nederland nog wat te bieden!

Reservering vakantiepark Nederland

Reserveren of een boeking doen  voor het vakantiepark is heel eenvoudig. De website geeft alle informatie die u nodig hebt. Die vindt u hier: http://www.ponyparkcity.nl/pagina/106/Vakantiepark.html. Hier vindt u ook meer informatie over het park en de pony’s. Er zijn bovendien allerlei dingen te doen in het vakantiepark. Nederland heeft zo nog meer vakantiepret in petto dan u dacht! U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van diverse faciliteiten in het vakantiepark, waaronder:

  • het zwembad
  • animal farm
  • midget golf
  • Fort Kids
  • The Saloon
  • gratis toegang tot Slagharen

Zo is er altijd wel wat te doen. Er is in elk geval genoeg te beleven als u meerdere dagen gaat. Het vakantiepark is bovendien erg flexibel. U kunt zelf kiezen hoe lang u wilt verblijven in het vakantiepark. Nederland is natuurlijk geen groot land, dus u hoeft nooit uren te rijden om uw vakantiebestemming te bereiken. Dat biedt u wellicht de gelegenheid langer dan normaal op vakantie te gaan. Als u altijd naar Frankrijk ging hoeft u nu veel minder lang in de auto te zitten. Die reisdagen kunt u nu ook doorbrengen in het vakantiepark! Een reservering plaatsen is erg eenvoudig. U neemt gewoon contact op met een medewerker van het vakantiepark en geeft door wanneer u wilt komen met hoeveel personen. Er wordt dan direct gekeken of er nog plaats is voor uw gezin. Ook als u uw reservering wilt wijzigen of annuleren kunt u contact opnemen met het vakantiepark. Nederland is bovendien een uitstekende bestemming voor mensen die niet te lang van huis willen zijn. Wilt u er eens een paar dagen tussenuit met de kinderen naar een plek waar zij zich goed zullen vermaken? Kies dan voor een vakantiepark. Nederland is als vakantiebestemming een stuk leuker dan u denkt! Bovendien is PonyPark City zeer goed bereikbaar. Gasten van het PonyPark krijgen bovendien gratis toegang tot Slagharen, waar uw kinderen nog meer plezier zullen beleven. Mijn man en ik zijn er ook geweest en zelfs voor volwassenen is er een boel lol te beleven! Toen wij hoorden dat dat bij de prijs inbegrepen zat waren we aangenaam verrast. Dat maakte ons uitje naar het vakantiepark nog aantrekkelijker. Al met al was onze vakantie een zeer goede deal met de dagen in het pretpark erbij. Oudere kinderen of kinderen die niet van pony’s houden kunnen hier ook veel plezier hebben. Daarom is het voor het hele gezin leuk om te kiezen voor zo’n vakantiepark, Nederland nader te verkennen en met zijn allen een geweldige tijd te beleven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn