Wat is de maximale hypotheek die u kunt krijgen?

Wanneer u op zoek bent naar een huis of al een nieuwe woning op het oog heeft, dan wilt u natuurlijk weten wat uw mogelijkheden zijn voor de financiering van het huis. Het is dan ook prettig om te weten wat de maximale hypotheek is die u kunt krijgen om uw nieuwe huis mee te bekostigen. Bij hypadvies bent u hiervoor aan het juiste adres. Op www.hypadvies.nl kunt u zelf al heel eenvoudig berekenen wat uw maximale hypotheek kan zijn, maar u kunt hier voor veel meer dingen terecht:

  • Berekening van de hypotheekrente
  • Advies over verschillende financierders
  • Het ontdekken van financieringsvormen

Wanneer u uw maximale hypotheek wilt weten is het goed om een expert op het gebied van hypotheken in te schakelen. hypadvies is dé expert bij uitstek, omdat zij alle ontwikkelingen op het gebied van hypotheken op de voet volgen en u altijd kunnen voorzien van de meest actuele informatie. U krijgt hierbij advies die is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat de maximale hypotheek is die u kunt krijgen.

Een maximale hypotheek voor de financiering van uw woning

Of het nu gaat om het aanschaffen van een nieuwe woning, de aankoop van een tweede woning, het oversluiten van een hypotheek of het verhogen van uw hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing. hypadvies weet waar u uw maximale hypotheek het beste voor kunt inzetten en hoe u dit het beste kunt doen. Op de website kunt u allereerst uw maximale hypotheek berekenen. Dit doet u aan de hand van uw bruto jaarinkomen en het inkomen van uw partner. De koopprijs van de woning en eventuele eigen inleg van gespaard geld wordt hierbij gevraagd en u kunt kiezen uit verschillende rentevastperiodes. Er zijn twee soorten hypotheken waarvoor u kunt kiezen, namelijk een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. U kunt hierbij de keuze maken van een berekening van de maximale hypotheek op basis van de laagste rente, maar ook op basis van de AFM toetsrente. Met deze berekening kunt u vervolgens samen met hypadvies in overleg treden om te bepalen wat uw mogelijkheden zijn. Er wordt gekeken naar uw huidige situatie en samen maakt u een prognose van de toekomst. Een maximale hypotheek is namelijk iets wat u gedurende de looptijd moet kunnen blijven dragen. Het is dan ook belangrijk om in dit traject heel toekomstgericht te werk te gaan en te bedenken dat u ook in het geval van een veranderde persoonlijke situatie uw hypotheek moet kunnen betalen.

Een partner in het berekenen van uw hypotheek

hypadvies is al jaren gespecialiseerd in het meedenken van de financiering van woningen en andere hypotheekvormen. U zult merken dat dit adviesbureau zeer secuur te werk gaat en dankzij de brede kennis van zowel alles rondom hypotheken, als makelaardij en bijkomende verzekeringen, zorgen ervoor dat u een ware partner in de arm neemt bij het berekenen van uw maximale hypotheek. Samen met hypadvies kunt u erachter komen wat uw mogelijkheden zijn en waar voor u winst te behalen valt. Niet alleen wordt gekeken naar de mogelijkheden, maar ook naar de voor u meest voordelige opties. Welke verzekeringen zijn voor u interessant, welke hypotheekverstrekker past het beste bij uw wensen en hoe kunt u het beste omgaan met het besteden van eigen geld bij het aanvragen van een hypotheek. Deze vakkundige aanpak zorgt ervoor dat u met een gerust hart de hypotheek kunt samenstellen die bij u past. Wilt u meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met hypadvies en ontdek wat uw mogelijkheden zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn