Wat zegt u van een feedback training?

Ik heb onlangs een uitnodiging van mijn baas gekregen om een keer te bespreken wat ik in de toekomst voor het bedrijf zou kunnen gaan doen. Ik heb namelijk aangegeven dat ik wel wat meer uitdaging kon gebruiken en ik ben daarom gaan kijken naar wat er allemaal voor mij aan mogelijkheden bestond. Ik heb toen met mijn manager overlegd en hij heeft mij toen aangeboden om een leidinggevende functie te gaan bekleden. Hij vertelde mij dat ik dat waarschijnlijk erg goed zou kunnen, maar dat ik dan nog wel een verplichte training moest volgen. Iedereen die namelijk binnen ons bedrijf leiding geeft aan anderen, moet een feedback training volgen. Ik vond dit eerst maar een raar idee, ik had namelijk het idee dat ik helemaal geen feedback training nodig had omdat ik nog nooit commentaar had gehad op de manier waarop ik mensen van commentaar voorzag. Toen ik deze twijfel uitte naar mijn manager toe, vertelde hij dat dat juist het probleem was. Hij had te horen gekregen dat mensen vonden dat ik veel te hard was in het geven van commentaar en daarom zou ik heel veel baat kunnen hebben bij een feedback training. Ik ben daarom niet langer gaan protesteren en ik heb toen gekeken hoe ik een feedback training zou kunnen gaan volgen. Gelukkig hoefde ik zelf niet op zoek te gaan naar mogelijkheden om een feedback training te volgen want mijn bedrijf had al een aanbieder van een feedback training gevonden. Ik heb toen de site van feedbackgeven.nl doorgestuurd gekregen en ik moet u zeggen toen ik hier over de feedback training las, was ik meteen van mening dat ik hier waarschijnlijk heel veel aan zou hebben. Dat was prettig om te merken en ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb. Ik heb uitgekeken naar het moment dat ik aan de feedback training kon beginnen en dat bleek al op heel korte termijn te kunnen. 

Deze feedback training heeft mij heel veel inzicht gegeven 

Ik heb inmiddels de feedback training afgerond en ik kan u zeggen dat ik heel blij ben dat ik deze feedback training gevolgd heb. Wij kregen tijdens deze feedback training heel goede opdrachten en wij konden ook hele goede tips in ontvangst nemen over hoe wij het beste commentaar konden geven. Ik moest toegeven dat ik het altijd verkeerd heb gedaan en ik ben daarom ook blij dat ik een feedback training ben gaan volgen. Ik ben nu klaar om leiding te gaan geven en dat heb ik mijn baas ook laten weten. 

Wilt u ook een training volgen? 

Mocht u ook een training willen volgen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar feedbackgeven.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier aangeboden krijgt 
  • U vandaag nog bij deze experts in te schrijven 

Ik kan u deze site aanraden. U kunt hier een training van hoog niveau volgen en u zult merken dat u heel goede inzichten opdoet. Dat alles ook nog eens voor een heel goede prijs waardoor deze training een onmisbare investering is.                              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn