Welk bedrijf kan een explanimation maken?

Vier jaar geleden ben ik een bedrijf gestart in het plaatsen van zonnepanelen en wij merken dat er steeds meer vraag naar de zonnepanelen is. Door de vele vraag is het bedrijf snel gegroeid en wij hebben veel nieuwe medewerkers aan moeten nemen. Wij krijgen dagelijks veel bezoekers op de website, maar wij merkten dat bezoekers ook vaak veel vragen hadden. Wij hadden al verschillende pagina’s gemaakt met de meest gevraagde informatie, maar wij merkten dat veel mensen niet de tijd namen om de informatie te lezen. Wij lieten Donker Media een explanimation maken en sindsdien krijgen wij veel minder vragen van de bezoekers. Ik zag al een paar jaar geleden dat er steeds meer vraag was naar zonnepanelen en besloot daarom om een bedrijf in deze branch te starten. Ik vond een leverancier van de panelen en nam een aantal monteurs aan en kreeg al snel klanten. De laatste jaren werd de vraag alleen maar groter en hierdoor kon het bedrijf snel groeien. De verwachtingen zijn zelfs dat wij de aankomende jaren nog veel groter gaan worden. Veel klanten maken kennis met het bedrijf via de website. Voor de meeste mensen is zonnepanelen laten plaatsen een grote investering, daarom willen zij een goede keuze maken en willen zij antwoord op hun vragen. Om duidelijk uit te leggen hoe wij te werk gaan lieten wij een explanimation maken. Wij hadden al veel informatie op onze website staan, maar wij merkten dat veel bezoekers ons direct benaderden om hun vragen te stellen. Wij willen de bezoekers zo goed mogelijk helpen, maar wij merkten dat dit veel tijd in beslag nam. Door een explanimation te laten maken wilden wij de bezoekers op een leuke manier informeren en wij hoopten minder vragen te krijgen.

Donker Media hielp door een explanimation te maken

Ik ging op zoek naar bedrijven die explanimation maken konden en vond verschillende opties. Een van de bedrijven die ik al zeer snel tegenkwam was Donker Media. Op hun website zag ik een aantal leuke voorbeelden van filmpjes die zij voor verschillende grote bedrijven hadden gemaakt. Ik nam contact op met het bedrijf om te bespreken wat zij voor ons konden doen. Wij bespraken al snel de prijzen voor explanimantion maken en hoe het filmpje moest worden. Ik vond de prijs erg goed, waarna wij samen een plan maakten voor het verhaal. Ik vond de werkwijze van dit bedrijf zeer fijn en had er vertrouwen in dat het een mooi filmpje zou worden.

Minder vragen van bezoekers

Een explanimation laten maken was een goed idee, want sinds het filmpje online staat, hebben wij veel minder vragen van bezoekers. Het filmpje wordt veel bekeken en wij krijgen regelmatig complimenten over het filmpje. Zelf vinden wij het filmpje ook erg mooi geworden en laten het met trots aan mensen zien. Wil je een explanimation maken, dan raden wij Donker Media aan.

  • Zij hebben al veel filmpjes gemaakt voor grote bedrijven
  • Zij konden het filmpje maken voor een goede prijs
  • Ik was zeer tevreden over hun werkwijze
  • Het filmpje is erg mooi geworden 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn