Wij maakten gebruik van mediation in Apeldoorn

Vijf jaar geleden zijn wij in een nieuwe buurt komen wonen en dat leek eerst een heel goede beslissing te zijn. Dat bleek echter een beetje genuanceerder te liggen want we hadden nog maar net met onze buren kennis mogen maken, of we hadden al een conflict. Het begon eerst allemaal klein, maar op een gegeven moment stapelden de frustraties zich op en maakten we over ongeveer alles ruzie met onze buren. Dat was een situatie die wij ons natuurlijk niet zo hadden voorgesteld en na vijf jaar waren we het dan ook helemaal beu. Wij hebben toen een keer gekeken wat de mogelijkheden waren om de ruzie weer bij te leggen. Gelukkig waren zowel wij alsook onze buren het er wel over eens dat het niet prettig was om de sfeer zo te laten in onze buurt en vandaar dat wij met zijn allen op zoek zijn gegaan naar een mogelijkheid om ons conflict bij te leggen. Wij hebben uiteindelijk besloten om mediation in Apeldoorn te gaan zoeken. Wij hadden namelijk eens op tv iets gezien over mediation in Apeldoorn en dat sprak ons toen allemaal heel erg aan. Het is namelijk zo dat mediation in Apeldoorn ervoor kan zorgen dat conflicten weer bespreekbaar worden en mogelijkerwijs zelfs ook kunnen worden opgelost. Dat vonden wij erg belangrijk en vandaar dat wij maar eens gingen kijken waar wij dan dergelijke mediation in Apeldoorn zouden kunnen vinden. Wij ontdekten dat dit het beste kon via Menkenmediation.nl. Hier werken mensen die zeer gespecialiseerd zijn in mediation in Apeldoorn en die ons daarom ook heel goed konden bijstaan. Wij hebben een intake aangevraagd en wij konden al heel snel een keer langskomen. Dat was precies wat wij graag wilden, dus wij waren vanaf het eerste moment al heel erg tevreden over dit bedrijf.

Wij hebben veel inzicht gekregen door mediation in Apeldoorn aan te vragen

Toen wij eenmaal bij het intakegesprek kwamen voor de mediation in Apeldoorn, kregen wij te horen dat dit gesprek helemaal gratis zou zijn. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen en wij vonden het daarom ook meteen een goede keus van ons dat wij naar dit bedrijf waren gegaan voor mediation in Apeldoorn. Wij legden de mensen hier uit wat ons probleem was en waar het altijd op stukliep met onze buren. Vervolgens gingen de mensen aan de slag om ons mediation in Apeldoorn te bieden. Wij hebben meerdere gesprekken moeten voeren met onze buren om te kijken waar de pijn zat en hoe wij dit konden oplossen. Dat was allemaal erg inzichtvol en wij hadden gewild dat wij veel eerder gebruik hadden gemaakt van mediation in Apeldoorn. Wij ontdekten namelijk dat onze buren toch echt wel in staat waren om een fatsoenlijk gesprek te voeren en ik denk dat zij ook veel positiever over ons zijn gaan denken. Genoeg mensen komen nooit tot deze conclusies over hun rivalen en dus was dit al een hele stap. Wij hebben daarom ook heel veel baat gehad bij onze mediation in Apeldoorn en wij raden iedereen Menken Mediation daarom ook van harte aan.

Ons conflict is helemaal opgelost

Wij hebben een aantal sessies bij Menken Mediation gevolgd en daar hebben wij heel veel baat bij gehad. Men heeft er hier voor gezorgd dat wij:

  • weer goed met onze buren kunnen praten
  • wij de dialoog weer konden aangaan
  • ons conflict zelfs werd opgelost

Kijk snel even op de site om te kijken wat dit bedrijf zoal voor u zou kunnen betekenen. Wij raden Menken Mediation van harte aan! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn