Wilt u een kerstpakket laten maken?

Ondanks dat de zomer in principe nog moet beginnen, zijn wij bij ons bedrijf alweer bezig met het regelen van een kerstpakket voor onze medewerkers. Wij hebben namelijk honderden mensen bij ons in dienst en wij willen hen graag allemaal een mooi kerstpakket aanbieden. Dat zorgt ervoor dat wij vaak al heel vroeg in het jaar op zoek moeten gaan naar een bedrijf dat ons kan helpen aan een kerstpakket omdat het anders niet meer mogelijk is om even ergens snel honderden pakketten te kopen. Wij proberen om ieder jaar weer origineel uit de hoek te komen en wij doen daarom ook altijd ons best om weer een goed kerstpakket voor onze mensen samen te stellen. Wij hebben dit jaar uitgebreid onderzoek gedaan naar een nieuwe leverancier omdat die van vorig jaar nogal duur was. Wij vinden het helemaal niet erg om wat voor een kerstpakket te moeten betalen, maar het probleem was vooral dat wij niet echt een mooi kerstpakket hebben gekregen voor al dit geld. Dat was natuurlijk niet iets waar wij blij van werden en vandaar dat wij dit jaar zijn gaan zoeken naar een ander bedrijf dat ons kon helpen. Ik kan u zeggen dat wij hier heel goed in geslaagd zijn. Wij zijn namelijk de mensen van kerstpakketonline.nl op het spoor gekomen. Deze mensen werden ons aangeraden door een bedrijf bij ons in de buurt dat hier ook net weer een kerstpakket had besteld. Wij zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om hier ook een mooi kerstpakket te kopen en ik kan u zeggen dat wij hier heel goed in zijn geslaagd. Je kunt hier namelijk voor een heel goede prijs een mooi kerstpakket kopen en wij hebben hier dan ook met veel interesse op de site gekeken. Wij zagen dat je hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden en dat je ook niet veel voor al dit moois hoeft te betalen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij zijn dan ook zeer blij dat wij deze site al zo snel hebben weten te vinden. 

Wij lieten hier een prachtig kerstpakket samenstellen 

Wij hebben met veel interesse alle mogelijkheden van dit bedrijf doorgenomen en wij hadden al snel in de gaten dat dit het bedrijf zou worden waar wij een kerstpakket wilden kopen. Wij hebben dan ook meteen een bestelling geplaatst. Wij kregen te horen wat de kosten waren en deze vielen ons heel erg mee. Wij zijn daarom erg blij dat wij hier zaken zijn gaan doen. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij hebben inmiddels de zekerheid dat wij voor dit jaar een mooi kerstpakket voor onze mensen hebben. Wij zijn daarom ook zeer blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden omdat:

  • Wij hier een origineel cadeau voor onze mensen konden kopen 
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn
  • Wij voortijdig konden regelen dat wij geen werk hadden tijdens de kerstdagen van ons pakket

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van kerstpakketonline. U kunt hier namelijk ook terecht wanneer u foto’s van de mogelijkheden wilt bekijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn