Wilt u een weg laten asfalteren?

Bij ons op het bedrijf hebben wij een groot terrein dat wij dertig jaar geleden helemaal in de betonplaten hebben gelegd. Dat was voor toen de meest geschikte oplossing, maar in de loop der jaren hebben wij aanzienlijk zwaarder materieel in gebruik genomen en wij merken dat dit heel schadelijk is voor het beton dat wij gestort hebben. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om ons terrein te verstevigen en wij hebben toen gekozen om alles te laten asfalteren. Wanneer wij dit namelijk zouden gaan doen, zou dat voor ons het beste zijn omdat wij namelijk op deze manier een goed en stevig terrein konden krijgen waar wij gerust met ons materieel overheen konden gaan rijden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ons terrein te laten asfalteren en ik kan u zeggen dat dit uiteindelijk heel goed gelukt is. Wij hebben namelijk contact opgenomen met de mensen van avema.nl. Dit bedrijf is heel goed in asfalteren en wanneer je naar hun site gaat surfen, zie je meteen dat zij van vele markten thuis zijn. Wij hebben daarom ook meteen gekeken of zij ook voor ons konden gaan asfalteren en wij hebben dus even contact met deze mensen opgenomen. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij altijd welkom waren om een keer te komen bespreken wat wij allemaal voor ogen hadden. Toen wij eenmaal alles duidelijk besproken hadden, hebben wij een offerte gevraagd voor het asfalteren. Wij hadden een beperkt budget beschikbaar en wij hoopten dat dit bedrijf ons zou kunnen helpen om voor die prijs te kunnen asfalteren. Wij hebben uiteindelijk een offerte gekregen die heel erg gunstig was en het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij hier graag zaken wilden doen. Wij hebben ons terrein helemaal klaar gemaakt voor het asfalteren en toen zijn de mensen van avema.nl voor ons aan de slag gegaan. Wij waren onder de indruk van de snelheid waarmee dit bedrijf werkt. Dit alles zonder dat je bang hoeft te zijn dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk. Alles zag er namelijk steeds keurig uit. 

Het asfalteren is heel goed gelukt

Inmiddels is het werk achter de rug en ik kan u zeggen dat het asfalteren heel erg goed gelukt is. De mensen van dit bedrijf hebben er alles aan gedaan om het asfalteren snel te laten verlopen en wij maken nu al optimaal gebruik van ons nieuwe terrein. Doordat wij de boel lieten asfalteren, kunnen wij met gemak met ons zware materieel over het terrein rijden waardoor wij dus een net terrein houden. Wij zijn daarom heel blij dat wij de mensen van avema.nl hebben ingeschakeld. 

Wij zijn zeer tevreden 

U merkt het, wij zijn heel erg tevreden over de diensten van avema.nl omdat:

  • Wij heel snel geholpen konden worden 
  • Wij voor een goede prijs geholpen konden 
  • Wij een heel mooi terrein hebben gekregen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u ook hun contactgegevens vinden voor wanneer u hen ook graag zou willen inschakelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn