Wilt u graag onafhankelijk hypotheekadvies?

Toen ik vorig jaar een nieuwe baan heb gekregen, ben ik meteen gaan kijken of ik misschien ook ergens een huis zou kunnen kopen. Ik huur nu namelijk nog, maar dat is niet iets waar ik echt gelukkig van word. Je moet namelijk iedere maand een behoorlijk bedrag betalen, en uiteindelijk hou je daar niets aan over. Het is daarom goed om een huis te kopen wanneer je een vaste baan krijgt. Ik ben een keer gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn om uit te zoeken hoeveel je eigenlijk kunt lenen. Ik hoef niet een groot huis, dus ik dacht dat ik waarschijnlijk wel ergens een hypotheek zou kunnen krijgen. Dat bleek echter heel veel moeilijker te zijn dan ik verwacht had. Wanneer je namelijk op zoek gaat naar mogelijkheden, krijg je bijna nooit objectief advies. Een bank zal namelijk altijd proberen om je binnenboord te houden en dat levert niet altijd de beste deal op. Vandaar dat ik graag onafhankelijk hypotheekadvies wilde inwinnen. Ik had namelijk gehoord dat onafhankelijk hypotheekadvies inwinnen een van de beste manieren is om een goede deal te sluiten. Ik wist echter niet helemaal waar ik goed onafhankelijk hypotheekadvies kon krijgen. Vandaar dat ik even op zoek ben gegaan om te kijken waar ik moest zijn om een goede deal te sluiten. Wanneer je dan eenmaal op het web op zoek gaat naar onafhankelijk hypotheekadvies, dan kom je al heel snel bij de mensen van Van Bruggen Adviesgroep uit. Deze mensen kunnen je heel goed onafhankelijk hypotheekadvies geven en dat is heel erg prettig. Wanneer je dan op zoek gaat naar recensies over dit bedrijf, dan zie je dat heel veel mensen heel goede adviezen hebben gekregen van dit bedrijf. Genoeg reden dus om ook een keer te gaan kijken wat zij mij te bieden hadden. Hoe beter mijn hypotheek namelijk kon zijn, hoe liever ik het had. 

Ik heb veel aan dit onafhankelijk hypotheekadvies gehad

Toen ik eenmaal ging kijken hoe ik aan onafhankelijk hypotheekadvies zou kunnen komen, kwam ik dus terecht bij de mensen van VanBruggen.nl Adviesgroep. Het fijne aan dit bedrijf is dat men er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Het maakt niet uit wat je plannen of wensen zijn, men doet er hier alles aan om de haalbaarheid te bekijken. Ik wilde gewoon een goede hypotheek afsluiten en dankzij het onafhankelijk hypotheekadvies dat ik hier heb ingewonnen, is het mij uiteindelijk gelukt om een heel goede lening af te sluiten. Dat was precies waar ik naar op zoek was. 

Ik kan mijn droomhuis gaan kopen

Ik ben heel blij dat ik inmiddels een goede lening heb weten af te sluiten. Ik kan nu namelijk mijn droomhuis gaan kopen, iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden. Kortom:

  • Ik heb hier heel goed advies gekregen 
  • Ik kon meer geld lenen dan ik had verwacht 
  • Ik kan mijn huurwoning binnenkort opzeggen 

Meer weten? Kijk dan ook een keer of er ergens een Van Bruggen Adviesgroep bij u in de buurt zit. Zij hebben namelijk overal in Nederland kantoren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn