Zo leuk is voetbal kijken in Rotterdam

Zo leuk is voetbal kijken in RotterdamVoetbal is een van de populairste sporten in ons land en ik verheug me dan ook op ieder weekend dat er weer wedstrijden zijn. Daarom is voetbal kijken in Rotterdam ook een van mijn favoriete hobby’s. Het is echt zo leuk om met allemaal gelijkgestemden in een café gezellig te zitten met een drankje erbij. Om lekker te kletsen over voetbal en nog veel meer. Om dan vervolgens gezamenlijk de voetbalwedstrijd van Feyenoord te bekijken. Ik kijk er elke keer naar uit en vind het heerlijk om te doen. Ik was altijd al fan van Feyenoord, maar ik woonde niet in Rotterdam zelf. Een paar jaar geleden ben ik hierheen verhuisd en toen wilde ik dolgraag voetbal kijken in Rotterdam. Maar ik wist niet zo goed waar ik heen moest, zo bekend was ik ook weer niet met de stad. Dus als er een wedstrijd was, ben ik gewoon de stad in gegaan om te kijken waar voetbal kijken in Rotterdam het leukste was. Ik ging voor een goede sfeer, en het zou wel zo leuk zijn als het een beetje in de buurt zou zijn van De Kuip. Ten eerste omdat dat een extra dimensie geeft aan de sfeer met voetbal kijken in Rotterdam, maar daarbij ook omdat ik weleens naar een wedstrijd ga. Dan is het toch leuk om van tevoren even naar een café in de buurt te gaan.

Gouden tip voor voetbal kijken in Rotterdam

Toen ik wilde voetbal kijken in Rotterdam, kwam ik op een gegeven moment terecht bij The Hide Away. Dit is een café dat vlakbij de Kuip ligt en ik moet eerlijk bekennen dat ik voetbal kijken in Rotterdam in deze tent echt het allerleukste vind, om diverse redenen:

  • Altijd goede sfeer
  • Goede hapjes en drankjes
  • Op loopafstand van de Kuip

De sfeer vind ik heel erg belangrijk tijdens voetbal kijken in Rotterdam en dan zit je bij The Hide Away zeker goed. Het is er altijd gezellig. Het mooie is dat je er al ruim drie uur voor een wedstrijd heen kunt. Dan is het er al leuk en gezellig en kom je gelijk in de juiste sfeer terecht. Ik kom dan helemaal in de stemming en dat maakt voetbal kijken in Rotterdam nog leuker. Dan beleef je het nog intenser.

Voetbal kijken in deze tent is echt genieten

Rotterdam is een prachtige stad en het heeft echt een voetbalhart. Daarom zou ik zeker een keer een bezoek brengen aan The Hide Away. Ik ga er eerst heen als ik naar een wedstrijd in de Kuip ga, dan ga ik in dit café even de sfeer proeven. Dan ben je snel bij de wedstrijd en achteraf is het ook altijd een aanrader om erheen te gaan. Hebben ze verloren, dan kun je dat met z’n allen verwerken. We kletsen dan over de wedstrijd en meestal slaat de stemming dan om en wordt het alsnog heel gezellig. Maar als Feyenoord heeft gewonnen, dan gaat het dak er natuurlijk af. Dan vieren we dat uitgebreid met z’n allen en dat zijn natuurlijk de mooiste momenten. Je voelt echt dat je samen één bent en dat vind ik heerlijk. Het is elke keer iets om naar uit te kijken, want je kunt er ook nog eens hele goede hapjes en drankjes krijgen. Ook als ik geen kaartjes heb, ga ik zeker naar The Hide Away, want hier kun je heerlijk voetbal kijken en jezelf zijn. Ga naar de site van cafethehideaway om kennis te maken met dit geweldige café en kom een keer langs tijdens, voor of na een voetbalwedstrijd. Dat wordt genieten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn