Zoekt u avontuurlijke fietsroutes in Brabant?

Wij gaan ieder jaar op vakantie naar een andere provincie in Nederland. Dit jaar was het de beurt aan Brabant en ik moet u zeggen dat ik niet wist wat ik van deze provincie kon verwachten. Ik ben daarom goed gaan kijken hoe wij onze vakantie goed konden voorbereiden en ik heb toen gezien dat je heel mooie fietsroutes in Brabant kunt ondernemen. Dat was heel interessant om te bekijken en ik heb toen gekeken of wij ook fietsroutes in Brabant voor ouderen konden vinden. Het meest ideaal zou zijn wanneer wij de fietsroutes in Brabant konden combineren met bezichtigen van oude gebouwen want daar houden wij altijd heel erg van. Wij hebben toen gezien dat je fietsroutes in Brabant kunt vinden langs de Zuiderwaterlinie. Dit was alles wat wij nodig hadden. De fietsroutes in Brabant gingen langs dit traject en onderweg kon je dan niet alleen maar genieten van de mooie natuur, maar je kon ook genieten van de rijke historie van dit gebied. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom meteen een aantal mooie fietsroutes in Brabant uitgestippeld. Wij wilden zeker zijn dat wij mooie fietsroutes in Brabant konden maken en daarom hebben wij dagtrips samengesteld van ongeveer vijfenzeventig kilometer. Wie langere fietsroutes in Brabant wil maken, kan dat ook doen want er is een heel groot netwerk aan fietspaden in deze provincie te vinden.

Wij vonden ook heel mooie wandelroutes in Brabant

Toen wij eenmaal in Brabant waren aangekomen hebben wij tijdens onze fietstochten gezien dat je ook heel mooie wandelroutes in Brabant hebt. Daar hadden wij ook wel oren naar want op deze manier kon je aan de hand van de wandelroutes in Brabant deze provincie nog beter ontdekken kon. Wij hebben dan ook meerdere dagen een aantal wandelroutes in Brabant gedaan omdat wij gezien hadden dat deze wandelroutes in Brabant langs heel mooie plaatsen ging waar je op de fiets anders niet kon komen. Wij hebben sterk genoten van onze tijd in deze provincie en wij waren aangenaam verrast door de schoonheid van met name de wandelroutes in Brabant. Wij hebben daarom ook besloten dat wij volgend jaar graag nog een keer naar deze provincie willen omdat wij hier nog lang niet alles bekeken hebben. Wij hebben genoten van alles wat wij gezien hebben en wij vonden de mensen ook heel vriendelijk die wij tijdens onze wandelroutes in Brabant hebben ontmoet. Wij kijken daarom ook terug op een heel geslaagde vakantie.

Brabant is ook leuk voor kinderen

Wanneer u kinderen heeft, kunt u zich ook heel goed vermaken bij de Zuiderwaterlinie. U kunt namelijk escaperooms vinden en kinderen kunnen de forten bekijken. Kortom:

  • Brabant heeft heel veel te bieden
  • U kunt hier plezier voor zowel jong als oud vinden
  • U kunt hier zowel heerlijk recreĆ«ren alsook actief bezig gaan

Mocht u ook een keer een dagje uit naar Brabant willen, dan raad ik u aan om een keer op de site zuiderwaterlinie.nl te gaan kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn