Zoekt u een trucker pet als relatiegeschenk?

Ons bedrijf vindt het altijd belangrijk dat wij klanten aan het eind van de samenwerking iets moois kunnen geven. Wij zetten daarom relatiegeschenken in om klanten een herinnering aan ons bedrijf te geven in de hoop dat ze daarna nog een keer bij ons langskomen om een order te plaatsen. Wij proberen regelmatig nieuwe producten te bestellen zodat wij onze klanten iedere keer weer iets nieuws kunnen geven. Wij hebben onlangs besloten dat wij onze mensen graag een trucker pet wilden geven. Wij werken namelijk veel met chauffeurs en dan is een trucker pet een heel mooie attentie. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede trucker pet konden kopen en al snel hadden wij in de gaten dat je goed moet zoeken wanneer je een betaalbare trucker pet wilt kopen. Vandaar dat wij lang en veel gezocht hebben om er zeker van te zijn dat wij een goede aanbieder in de arm konden nemen. Wij kwamen uiteindelijk terecht bij de mensen van de site DeReklameshop.nl. Deze site heb je nodig wanneer je op zoek bent naar een goede en mooie trucker pet. Je kunt hier namelijk tal van producten inkopen en het viel ons op dat de prijzen van deze site heel erg laag lagen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die wij hadden om hier een bestelling te plaatsen. Wij hebben gezien dat je hier zowel een trucker pet kunt bestellen zonder opdruk, maar je kunt ook een trucker pet bestellen met een opdruk. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom gekozen om een trucker pet te kopen met een opdruk. Wij zijn gaan nadenken over wat wij op de pet wilden plaatsen en al snel hadden wij een mooi ontwerp voor ogen. Wij wisten niet zeker of dit op de trucker pet bedrukt kon worden en dus hebben wij even contact opgenomen met een van de mensen van deze site.

Deze trucker pet zochten wij

Als je een trucker pet bedrukken wilt laten bij de mensen van de Reklameshop dan kun je dat eenvoudig via de site doorgeven. Wij kregen te horen dat het ontwerp dat wij voor ogen hadden, heel geschikt was voor de trucker pet en dat was precies waar wij op gehoopt hadden. Wij hebben dit bedrijf daarom meteen groen licht gegeven en na een tijdje hadden wij onze petten al in huis. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een goede trucker pet, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van deze firma te gaan kijken. 

Onze bestelling werd snel geleverd

Wij hebben hier een bestelling geplaatst en het was fijn om te merken dat wij onze bestelling heel snel geleverd konden krijgen. Wij kunnen dan ook concluderen dat:

  • Wij heel tevreden zijn over de service van dit bedrijf 
  • Wij een heel mooie pet hebben kunnen laten maken 
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u zien dat u hier ook tal van andere goederen kunt kopen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn