Aan de slag met speciale retail software

Ongeveer negen jaar geleden ben ik een eigen bedrijf gestart en begon met het verkopen van keukenartikelen via een webshop. Het bedrijf kon snel groeien en ongeveer vier jaar geleden opende ik de eerste winkel, tegenwoordig hebben wij tien winkels in Nederland. Omdat het bedrijf beetje bij beetje groeide, moesten wij veel dingen uitproberen en zelf met oplossingen komen. Wij gebruikten verschillende soorten software pakketten voor verschillende afdelingen en hoe groter het bedrijf werd, hoe meer wij doorhadden, dat dit voor problemen zorgde. De software kon niet met elkaar samenwerken en dit zorgde soms voor complicaties. Sinds begin dit jaar werken wij met speciale retail software van novulo en merken een groot verschil, afdelingen kunnen nu veel beter met elkaar samenwerken en ons bedrijf is klaar om verder te groeien. Toen ik negen jaar geleden mijn bedrijf startte, had ik niet het idee dat het bedrijf ooit zo groot zou worden. Het bedrijf groeide elke keer naar de volgende stap en dit leverde uiteindelijk ook problemen op. Ik had nooit een groot plan laten maken voor de software die wij nodig hadden en gebruikten alleen wat wij op dat moment nodig hadden. De software zorgde ervoor dat verschillende afdelingen lastig konden samenwerken, gelukkig hebben wij dit nu kunnen oplossen met speciale retail software. Er waren verschillende dingen die wij niet konden doen met de verschillende software pakketten, of dit kostte ons erg veel moeite en tijd. Het was bijvoorbeeld lastig om de winkels goed te laten samenwerking met de logistieke afdeling, of de website. Als wij bijvoorbeeld de kosten van een winkel wilde vergelijken met de verkopen en omzet, dan kostte dit erg veel tijd en moest iemand verschillende informatie aan elkaar koppelen. Ik wilde dit graag verbeteren met geschikte retail software en zocht naar een oplossing voor ons probleem.

Retail software van novulo

Toen ik zocht naar bedrijven die speciale retail software maken en ons konden helpen, kwam ik het bedrijf novulo tegen. Dit bedrijf maakt software op maat door verschillende componenten aan elkaar te koppelen, op die manier kunnen zij veel bedrijven helpen met maatwerk en de prijs laag houden. Ik vroeg een gesprek aan bij dit bedrijf en zij begrepen direct wat onze problemen waren. Gelukkig hadden zij een oplossing voor ons probleem en konden de retail software voor ons op maat maken en voor een goede prijs leveren. Samen bespraken wij wat ik nodig had in mijn bedrijf en zij zouden de software leveren. 

De afdelingen kunnen eindelijk goed samenwerken

Sinds begin dit jaar werken wij met de retail software van novulo en merken een groot verschil. Afdelingen kunnen nu goed samenwerken en alle software is met elkaar verbonden. Wij kunnen nu veel beter verschillende soorten data koppelen en kunnen dit sneller en gemakkelijker doen. De retail software van novulo is een echter uitkomst voor ons en daarom raden wij dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf maakt software op maat door componenten te koppelen
  • Zij begrepen direct wat onze problemen waren
  • Samen bespraken wij wat voor ons relevant was
  • Afdelingen kunnen nu goed met elkaar samenwerken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn