Bent u toe aan een Engels cursus?

Toen wij vorig jaar met het bedrijf naar Engeland moesten om daar een handelsmissie te ondernemen, viel het mij op dat het niveau van het Engels binnen ons bedrijf heel erg slecht was. Dat was heel vervelend om te merken omdat dit ook ten koste ging van de missie zelf. Ik heb daarom bij thuiskomst besloten dat ik onze mensen graag een Engels cursus wilde aanbieden omdat ik het niveau graag wilde optillen. Ik heb toen gemerkt dat er heel veel enthousiasme was voor deze Engels cursus omdat ik denk dat de meeste mensen zelf ook wel in de gaten hadden dat hun niveau een beetje beschamend was. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik een Engels cursus voor mijn mensen kon vinden en ik heb toen gezien dat de site van masterclassenglish heel veel goede recensies heeft mogen ontvangen. Dat sprak mij meteen heel erg aan en ik ben daarom gaan kijken of ik hier ook voor mijn mensen een Engels cursus kon regelen. Ik heb de site van dit bedrijf goed doorgenomen en hoe langer ik op deze site aan het lezen was, hoe enthousiaster ik werd van alles wat ik hier te zien kreeg. Ik heb daarom besloten dat ik hier graag een Engels cursus voor mijn mensen wilde boeken en ik heb daarom ook meteen maar even contact opgenomen met de mensen achter deze site. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg te horen dat zij veel voor mij konden betekenen. Ik heb meteen gevraagd naar hoe de cursus Engels was opgebouwd en ook wilde ik graag weten wat ik voor deze cursus Engels moest gaan betalen. Ik heb toen te horen gekregen dat de prijzen heel erg meevielen en ook heb ik gehoord dat ik kon beginnen wanneer ik wilde met de Engels cursus aangezien wij met een eigen gezelschap kwamen. Dat was allemaal heel prettig om te horen en ik ben daarom blij dat ik met deze mensen in zee ben gegaan want vanaf het eerste moment had ik een hele goede indruk van dit bedrijf.

De Engels cursus was heel erg nuttig

Wij hebben uiteindelijk met de hele afdeling hier een Engels cursus gevolgd en dat is ons heel goed bevallen. Wij kregen de Engels cursus namelijk van een native speaker en daar leer je echt heel veel van. Je zegt als Nederlander toch heel veel dingen net verkeerd en vandaar dat wij heel veel hebben opgestoken van de Engels cursus. Ik ben er daarom ook zeker van dat wanneer wij weer een keer naar het buitenland gaan, wij nu een veel betere indruk zullen maken op onze eventuele partners. 

Wilt u ook aan de slag? 

Als u ook graag aan uw Engels wilt werken, kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van van masterclassenglish.com te gaan 
  • Te lezen welke cursussen u hier allemaal kunt volgen 
  • U vandaag nog bij deze mensen in te schrijven 

Ik ben blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben omdat wij hier voor een goede prijs heel veel kennis hebben opgedaan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn