Ben je van plan om Champix te kopen?

Steeds meer mensen stoppen met roken. Met roken stoppen is alleen niet makkelijk. Wanneer je jarenlang dagelijks hebt gerookt is het moeilijk om er mee te stoppen. Er zijn dan ook veel hulpmiddelen die kunnen helpen bij het stoppen met roken. Je hebt bijvoorbeeld nicotinevervangers zoals bijvoorbeeld nicotinepleisters. Voor veel mensen is dit nog niet voldoende om te stoppen. Voor deze mensen is er Champix verkrijgbaar. Champix is een medicijn dat speciaal is ontwikkeld om je te laten stoppen met roken. Het medicijn bevat Varenicline wat ervoor zorgt dat de hersenen geen drang naar nicotine meer hebben. Door het medicijn heb je dus geen zin meer in een sigaret wat de kans op stoppen met roken aanzienlijk vergroot. Bovendien heb je minder ontwenningsverschijnselen van nicotine aangezien Varenicline de effecten van nicotine lichtelijk nabootst in je lichaam. Bij het gebruik van Champix heb je dus minder last van trillen, hoofdpijn en de drang naar zoete snacks.

Hoe vergroot je je kans op succes bij het gebruik van Champix

Wanneer je wil stoppen met roken kan het dus verstandig zijn om Champix te gebruiken. Het is wetenschappelijk bewezen dat ongeveer 4 op de 10 mensen na 12 weken is gestopt met roken. Na 1 jaar is 2 op de 10 mensen nog gestopt met roken. Het blijft lastig om te stoppen met roken maar het percentage dat succesvol is blijft een stuk hoger dan bij gebruik van bijvoorbeeld nicotinepleisters. Het gebruik van het medicijn is dus geen garantie op succes. Enkele tips om je stopkans te vergroten:

  • Ben gemotiveerd
  • Weet waar je het voor doet
  • Breng de mensen in je omgeving op de hoogte
  • Volg twee kuren

Wanneer je van plan bent om te stoppen met roken is het van groot belang dat je goed gemotiveerd bent en blijft. Wanneer je niet echt gemotiveerd bent om ook daadwerkelijk te stoppen zal het waarschijnlijk ook niet lukken. Je moet echt willen stoppen en weten waar je het voor doet. Wanneer je dit goed helder hebt voor jezelf kan je hier op moeilijke momenten aan denken. Daarnaast is het ook verstandig om de mensen in je omgeving op de hoogte te brengen dat je gaat stoppen met roken. Vertel ze dat je een Champix kuur volgt en dat je er echt voor gaat. Op deze manier zullen ze aan je denken en je niet in de verleiding brengen om ook te gaan roken. Daarnaast kan het verstandig zijn om twee Champix kuren achter elkaar te volgen. Ongeveer 45% van de stoppers die twee Champix kuren achter elkaar hebben gevolgd zijn na 1 jaar nog steeds gestopt met roken.

Op zoek naar meer informatie over stoppen met roken?

Ben je op zoek naar meer informatie over stoppen met roken? Dan kan het verstandig zijn om eens verder te kijken op www.champixkopenonline.nl. Onder het kopje stop info is veel informatie te verkrijgen over stoppen met roken. Zo staat er bijvoorbeeld wat voor ontwenningsverschijnselen je kunt verwachten wanneer je stopt met roken. Op deze manier weet jij goed wat je te wachten staat. Daarnaast is er een Champix kennisbank beschikbaar waar je allemaal informatie over het medicijn Champix en over mogelijke bijwerkingen kunt vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn