Beveilig jouw webshop met SSL

Als startende ondernemer is er een hoop waar je over na moet denken en wat je moet regelen. We kunnen ons best voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en dus maken wij je het hier makkelijker door je meer informatie te geven over een belangrijk onderdeel van je website. Veel startende ondernemers weten niet zo veel over wat er allemaal nodig is om een goede en succesvolle website te hebben. Zeker als je een webshop aan het opzetten bent, is het belangrijk om bepaalde onderdelen zeer goed te regelen. Een van de belangrijkste dingen die jij moet regelen is de SSL certificatie. Hiermee beveilig je jouw website, zodat klanten hier zonder problemen hun aankoop op kunnen doen. Doe je dit niet? Dan kunnen de gegevens die jouw klanten achterlaten op jouw website door externe partijen gestolen worden. Er zijn twee soorten SSL certificaties.

  • Uitgebreide validatie
  • Domein validatie

Bedrijven en webwinkels kunnen het beste kiezen voor de uitgebreide validatie. De domeinvalidatie is met name geschikt voor particuliere websites. Als startende ondernemer hoef je hier dus eigenlijk niet naar te kijken. Het klopt inderdaad dat deze optie goedkoper is, maar de beveiliging van jouw website is te belangrijk om hier op te besparen. We raden je dan ook zeker aan om dit niet te doen.

Meer informatie over de SSL certificatie

Het bedrijf Transip heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met websites en alles wat daarmee te maken heeft. Zij kunnen je dus zeker alles vertellen wat nodig is om te weten over de SSL certificatie. Als je vragen hebt of je weet niet zeker wat het beste bij jouw website past, dan kunnen we je zeker aanraden om een gesprek aan te gaan met Transip. Zij kunnen je de informatie geven die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Waarom zou je kiezen voor het bedrijf Transip? We weten dat er een hoop bedrijven in Nederland zijn die je kunnen helpen met je website. Als je echter zeker wilt weten dat je een goede service krijgt en dat je ook nadat je een van de diensten hebt afgenomen nog steeds goed geholpen wordt, dan ben je bij Transip aan het juiste adres. Je kunt de SSL certificatie makkelijk zelf installeren op je website. Kom je er echter niet uit of loop je tegen problemen aan? Dan neem je makkelijk telefonisch contact op met het bedrijf en een van de medewerkers zal ervoor zorgen dat alles alsnog geregeld wordt. Jij hoeft je hier dus geen zorgen over te nemen.

Meer klanten met een SSL certificatie

Wanneer jij online aankopen doet, let je er dan op dat de website beveiligd is? Als het je opvalt dat een website niet beveiligd is, dan denk je er wel twee keer over na voordat je hier je aankopen doet. Je loopt tenslotte het risico dat iemand anders er met jouw gegevens vandoor gaat en dat is niet wat je wilt. Met een SSL certificatie zorg jij er als website eigenaar voor dat jouw klanten zich hier geen zorgen over hoeven te maken. Wil jij ook het beste voor de mensen die jouw website bezoeken? Zorg er dan vandaag nog voor dat de SSL certificatie in orde is. Het is absoluut niet moeilijk om deze te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen, is op de website van Transip te bepalen welk pakket het beste bij jouw website past. Heb je dit gedaan? Dan plaats je de bestelling en kun je aan de slag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn