Lovense zorgt voor spanning en avontuur

Wil jij graag weer wat meer spanning en avontuur in je seksleven brengen? Of wil je gewoon eens een keer iets anders doen dan anders? Dan zijn de speeltjes van lovense een uitstekende keus! Het uitdagende aan deze producten is dat je ze niet alleen in de besloten ruimte van je huis kunt gebruiken, maar ook in het openbaar. Bovendien zijn ze te bedienen via een app, waardoor je zowel alleen als met een ander hiermee aan de slag kunt gaan. Stel je bijvoorbeeld eens voor, je hebt afgesproken met vrienden voor een etentje en je besluit een van de lovense seksspeeltjes ondertussen te gebruiken. Jij brengt het speeltje bij jezelf in en je geeft je partner hierover de volledige controle via de smartphone app. Jullie vrienden zullen niets in de gaten hebben van het bedienen van de app, want wie zit er nu tegenwoordig niet af en toe onder de maaltijd heel even op de telefoon te kijken? Zo kan jouw vriend of vriendin je plagen en opwinden tijdens het etentje en je zult niet kunnen wachten om er even met zijn twee├źn tussen uit te kunnen knijpen om tot een hoogtepunt te komen! Met lovense geef je dus echt een heel nieuwe dimensie aan het gebruik van sextoys!

Lovense biedt verschillende soorten speeltjes

Nu heeft iedereen natuurlijk zo zijn of haar eigen voorkeuren wat betreft het gebruik van speeltjes en bij lovense hebben ze daarom ook verschillende toys ontwikkeld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Lush Smartphone bullet
  • Max Teledildonic
  • Nora Teledildonic Rabbit
  • Hush smartphone butt plug
  • Ambi programmeerbare clitorale vibrator

We noemden net al even een van de mogelijkheden die je hebt door de koppeling met de speciale lovense app, maar er zitten nog meer voordelen aan. Zo hebben de sextoys verschillende standen en sterktes, wat betreft bijvoorbeeld de vibraties. Ieder zal eigen voorkeuren hebben over welke stand het lekkerst is of wat betreft afwisseling van verschillende standen. Je kunt in de app je eigen voorkeuren programmeren en vervolgens op afspelen drukken. Zo kun je ook solo ontzettend genieten van deze speeltjes, zonder dat je ze ondertussen nog hoeft te bedienen! Ook voor stelletjes die vaak ver van elkaar verwijderd zijn, bijvoorbeeld omdat er voor het werk veel gereisd moet worden, kunnen veel plezier beleven aan lovense. Ondanks de grote fysieke afstand die er dan kan zijn, kun je elkaar door de op afstand bestuurbare toys toch heerlijk verwennen. Zo houden jullie je seksleven spannend en in stand, ook als je elkaar minder vaak ziet dan je eigenlijk zou willen.

Hotstuff heeft alles wat je nodig hebt

Wil jij graag een van de producten van lovense kopen, dan is Hotstuff het adres om dat te doen. Zij bieden een ruime collectie van dit merk speeltjes en je zult bij hen daardoor zeker een variant kunnen vinden waar jij helemaal happy van wordt! Met alleen een speeltje ben je er natuurlijk nog niet, je zult in sommige gevallen hier ook glijmiddel bij willen gebruiken. Bij sexshop Hotstuff kun je uiteraard een uitstekend glijmiddel vinden, wat het gebruik van het speeltje nog prettiger kan maken. Na afloop is het belangrijk dat jij je toy goed reinigt, zodat deze schoon en hygi├źnisch blijft. Hotstuff biedt diverse reinigingsproducten aan voor jouw lovense sextoy, die speciaal gemaakt zijn voor het reinigen van seksspeeltjes en veilig zijn voor jouw intieme delen. Zo houdt jouw speeltje een lange levensduur. Wil jij de uitdaging aangaan en met een speeltje van lovense gaan genieten? Dan is Hotstuff de webshop om naar toe te gaan! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn