Dankzij deze cursus orthodontie kan ik mijn patiënten beter helpen

Tien jaar geleden ben ik een tandarspraktijk begonnen nadat ik was afgestudeerd. De zaken liepen vanaf het begin heel erg goed en al heel snel had ik een bloeiende praktijk. Gedurende de afgelopen jaren heb ik echter wel gemerkt dat ik steeds vaker patiënten met beugels en dergelijke, door moest verwijzen naar een orthodontist. Dat was in principe geen probleem, maar het zou veel handiger zijn voor deze mensen als ik hen kon helpen. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om mijzelf bij te scholen. Als ik namelijk ergens een orthodontie cursus zou kunnen volgen, zou ik daar heel veel mensen mee kunnen helpen. Omdat ik eigenlijk helemaal niet wist of een dergelijke cursus orthodontie wel bestond, ben ik eens even op het internet gaan kijken om te zien waar ik moest zijn wanneer ik een cursus orthodontie wilde volgen. Ik ben even gaan zoeken via de fora die er voor tandartsen zijn en al heel snel las ik heel veel positieve berichten over de cursus orthodontie die via Ortho-Company.nl wordt aangeboden. Deze cursus orthodontie ben ik daarom maar eens even gaan bekijken en ik kan u zeggen dat ik daar heel veel aan heb gehad. Als je de site van dit bedrijf namelijk ziet, dan heb je meteen in de gaten dat men hier heel vakkundige cursussen geeft. Ik was daarom ook meteen een en al oor voor de cursus orthodontie en ik heb gekeken wanneer ik met deze cursus orthodontie kon beginnen. Ik was blij om te merken dat ik al op heel korte termijn kon beginnen met de cursus orthodontie en ik heb mij daarom ook meteen ingeschreven. Toen ik eenmaal begon met de cursus, had ik direct in de gaten dat ik een heel goede stap had gezet. Je leert namelijk heel erg veel nuttigs tijdens deze cursus orthodontie en ik kan u zeggen dat ik mijn patiënten tegenwoordig bijna nooit meer hoef door te sturen naar een orthodontist omdat ik ze nu zelf heel goed kan helpen.

De cursus orthodontie wordt gegeven door ervaren orthodontisten

Wat ik heel prettig vind aan de cursus orthodontie, is dat deze gegeven wordt door mensen die heel veel ervaring in hun vak hebben. Als tandarts weet ik natuurlijk al heel veel van het vak, maar orthodontisten hebben toch weer een heel andere kijk op de gang van zaken. Vandaar dat ik ook altijd met heel veel plezier naar de cursus orthodontie ben gegaan. Ik heb hier altijd zeer veel interessante dingen geleerd en dat alles tegen niet heel hoge tarieven. Ik heb al heel snel ook mijn assistent opgegeven voor de cursus zodat ook zij mij kon helpen wanneer ik een patiënt aan het helpen was. Ook zij vond deze leergang uitermate interessant en ik ben daarom blij dat ik ons heb opgegeven. Mocht u ook graag willen weten of deze cursus iets voor u kan zijn, dan raad ik u aan om een keer naar Ortho-Company te komen surfen. Hier kunt u namelijk meer informatie vinden over hoe de cursus gegeven wordt.

Deze cursus was heel goed georganiseerd

Wat ik heel erg fijn heb gevonden aan deze leergang, is dat alles heel goed verzorgd werd. Wij kregen altijd een lunch aangeboden tijdens de cursus en het lesmateriaal was altijd heel erg goed. Kortom:

  • ik heb heel veel geleerd
  • ik kan nu zelf orthodontische handelingen uitvoeren
  • ik kan veel meer van mijn patiënten helpen

Wilt u meer weten over dit traject? Kijk dan vandaag nog even op de site van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn