Een uitvalscherm in Utrecht tegen warmte in uw huis

Een uitvalscherm in Utrecht tegen warmte in uw huisHeeft u last van de zon op uw computerbeeldscherm? Of wilt u uw huis zo koel mogelijk houden? Dan is een uitvalscherm in Utrecht de geschikte oplossing. Een uitvalscherm in Utrecht is een zonnescherm met twee vaste armen, die omlaag gaan als het scherm wordt uitgeklapt. Een uitvalscherm in Utrecht is het meest toegepaste en daarom het populairste zonnescherm. Bij SunGo bieden wij dit zonnescherm aan in onze webshop, zodat u ook in de warmste zomermaanden in een koel huis kunt komen. Daarnaast kunt u ook nog gewoon naar buiten kijken, waardoor u altijd van het uitzicht kunt genieten. Graag laten wij u kennis maken met ons uitvalscherm in Utrecht, zodat wij u kunnen overtuigen van deze voordelige zonwering.

Het uitvalscherm in Utrecht is de oplossing tegen zon

Een uitvalscherm in Utrecht is de geschikte oplossing als u een gekoeld huis wilt in de warme zomermaanden. Daarnaast houdt het ook de zonnestralen tegen die uw zicht op uw beeldscherm belemmeren. Een uitvalscherm in Utrecht verschilt in verschillende opzichten van bijvoorbeeld een knikarmscherm of markiezen:

  • Het uitvalscherm heeft langere armen dan het knikarmscherm
  • Het scherm is onbuigbaar, waardoor het scherm geschikt is voor degene die het niet erg vinden niet de mogelijkheid te hebben onder het scherm te lopen.
  • Een markies is groter en boller dan het uitvalscherm in Utrecht.

U bedient een uitvalscherm in Utrecht op verschillende manieren. Zo heeft u de keuze om een slingertang te laten bevestigen aan uw scherm, waarbij u de tang verticaal moet ronddraaien om deze te kunnen bedienen. Daarnaast kunt u ook een staaldraad windwerk kiezen. Deze draait u met de klok mee wanneer u het doek uit wilt rollen. Liever elektrisch bedienen? Dan hebben wij ook schermen voor u in ons assortiment. U hoeft hierbij maar een handeling uit te oefenen en het scherm komt al in beweging. Daarnaast gaan deze schermen ook langer mee. Zoals u ziet hebben wij voor ieder uitvalscherm in Utrecht een oplossing, waardoor u altijd gegarandeerd bent van het scherm naar uw smaak. Bekijkt u snel onze gehele collectie op sungo-zonwering.nl en vraag vrijblijvend een offerte op. Onze medewerkers helpen u dan met de beste keuze van uw scherm, waarbij wij kijken naar de mogelijkheden en uw wensen daarbij in het achterhoofd houden.

Wij helpen u verder

SunGo is uw specialist op het gebied van zonwering. Wij zijn een jong bedrijf dat zich wil onderscheiden van concurrenten. Dit doen wij door vooral actief te zijn op het internet, waar wij onze producten goed kunnen aanprijzen. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende producten, zoals zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, gordijnen, garagedeuren en horren. Daarnaast verkopen we ook enkele producten die niets met zonwering te maken hebben, zoals jacuzzi’s. Doordat wij ons assortiment alleen via het internet aanbieden, betalen wij niet voor reclamespotjes, campagnes en andere reclames. Hierdoor kunnen wij onze producten zo goedkoop mogelijk aanbieden aan onze klanten. Dit maakt ons aantrekkelijker dan onze concurrenten. U betaalt dus alleen voor uw aankoop en niet voor onze reclames. Dit zorgt er ook voor dat u altijd een uitstekende service van ons krijgt. Wij bezorgen al uw aankopen bij u thuis en zullen alles professioneel laten monteren. Onze service gaat door na de aankoop. Wij kunnen ook het onderhoud en de reparatie van uw zonwering verzorgen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Hier kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn