De leukste bordspellen om thuis te spelen vind je bij Spellenrijk.nl

Voor vermaak en vertier hoef je niet altijd maar Netflix te kijken. Tv kijken is immers een zeer passieve manier van vermaak en ook zeker niet sociaal te noemen. Dus als je de sociale cohesie wat meer wilt bevorderen en graag ook op een wat actievere manier aan de slag wilt gaan met een leuk tijdverdrijf, dan kun je beter een leuk bordspel spelen. Er zijn immers tal van verschillende bordspellen die je kunt spelen. Er is zoveel variatie, dat er altijd wel iets leuks tussenzit. Zo zou je bij spellenrijk.nl bijvoorbeeld Kolonisten van Catan kunnen kopen. Dit is een spel dat uren speelplezier kan opleveren. Hoewel de geluksfactor vanwege het dobbelen zeker aanwezig is, is het zeker ook een spel waarbij de juiste strategie het verschil kan betekenen tussen winst en verlies. Een fout kan dan ook dodelijk zijn als je met ervaren spelers speelt. Het leuke van dit bordspel is ook dat je verschillende uitbreidingen kunt kopen. Dat betekent dat je het spel leuk en interessant kunt houden wanneer je het basisspel al meerdere malen hebt gespeeld. Een klassieker onder de bordspellen is het wereld veroverende spel Risk. Bij dit spel is het ook van groot belang dat je geluk hebt met dobbelen. Maar als je echt van dit spel wilt genieten, dan moet je gewoon keiharde politiek bedrijven met je medespeler. Je kunt deals sluiten of pacten afspreken. Je kunt een front vormen of juist met niemand samen werken. Je moet tijdens je spel wel zorgen dat niemand je opdracht kan achterhalen, want zodra die bekend is, dan kunnen je medespelers er alles aan doen om te voorkomen dat je je opdracht kunt voltooien. Het kan dus ook een idee zijn om constant een medespeler aan te vallen om de suggestie te wekken dat je die specifieke medespeler moet uitroeien. Vervolgens kun je op een slinkse wijze proberen om je echte opdracht uit te voeren. Dit is dan ook een spel dat heel lang kan duren als je met 6 bedreven spelers speelt. Maar je kunt dit spel ook prima met 4 of 5 personen spelen. Het kan zelfs met 2 personen worden gespeeld, maar dat levert natuurlijk niet dezelfde politieke strijd op als wanneer je met 4, 5 of 6 personen speelt. Dit zijn slechts twee voorbeelden van bordspellen die je kunt spelen en waar je heel veel plezier uit kunt halen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer bordspellen waar je uit kunt kiezen. Als je met je kinderen iets wilt spelen, dan kun je voor een klassieker als Ganzenbord of Monopoly kiezen. Mocht je geen bordspellen willen spelen, dan kun je ook allerlei leuke kaartspellen kopen. 

Ontdek het assortiment van bordspellen op de site van spellenrijk.nl

Via de website van spellenrijk.nl kun je snel ontdekken uit welke spellen je zoal kunt kiezen. De bovenstaande bordspellen kun je uiteraard bestellen. Maar je kunt ook bij spellenrijk.nl terecht voor andere spellen zoals: 

  • Ticket to Ride
  • Pandemic
  • Trivial Pursuit
  • Koehandel 

Bestel het spel van je keuze online

Als je de verschillende bordspellen hebt bekeken en een keuze hebt gemaakt, dan kun je het spel van keuze online bestellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn