De meest energiezuinige keukenboilers vind je bij BoilerGarant

Als je de keuken wilt voorzien van warm water, dan kun je daar een keukenboiler voor gebruiken. Het voordeel laat zich natuurlijk meteen raden, want met een boiler direct in je keuken, heb je ook direct warm water als je het nodig hebt. Je hoeft dan niet te vertrouwen op 1 centraal systeem. Het nadeel daarvan is dat alles vaak op dit centrale systeem is aangesloten. Daardoor is het maar de vraag of je overal tegelijkertijd warm water kunt gebruiken. Daarnaast moet het water vaak een flink aantal meters afleggen voordat het in de keuken arriveert. Als het dus in de CV ketel moet worden opgewarmd, dan moet het daarna nog naar de keuken reizen. Het kan dan nog wel eens een tijdje duren voordat er in de keuken warm water uit de kraan komt. Dit is niet alleen vervelend omdat het lang duurt, het kost ook nodeloos veel energie. Het water moet opgewarmd worden en omdat het niet direct warm uit de kraan komt, moet je de kraan langer laten stromen. Daardoor moet je ook meer gas of elektriciteit gebruiken om het water op te warmen. Je verbruikt daardoor meer water dan nodig is en je verwarmt ook weer meer water dan nodig is. Tevens moet je vaak een flinke boiler gebruiken als je het hele huis wilt verwarmen en van warm water wilt voorzien, vanuit 1 centrale locatie. Dat is uiteraard ook niet bepaald efficiĆ«nt. Beter is het daarom ook te kiezen voor 1 van de keukenboilers van boilergarant. Met deze keukenboilers heb je direct warm water wanneer je het nodig hebt. Dus geen gedoe meer met lang stromend water, maar gewoon instant warm water. Beter voor het milieu en ook zeker beter voor de portemonnee. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het formaat van deze keukenboilers. Omdat je in een keuken in principe niet heel veel liters warm of heet water nodig hebt, kun je prima uit de voeten met 1 van de kleine keukenboilers van boilergarant. Deze kleine keukenboilers zijn heel gemakkelijk weg te werken, zodat ze niet het uiterlijk van je keuken in de war sturen. Je kunt ze bijvoorbeeld zo in een keukenkastje plaatsen. Maar ook als je geen ruimte hebt om de keukenboiler weg te werken, dan kun je ze wel gewoon in het zicht plaatsen. Moderne keukenboilers zijn zeker geen lelijke objecten. De keukenboilers van boilergarant hebben een mooi strak en compact design en passen zo in een moderne keuken. 

Bestel verschillende keukenboilers via de website

Mocht je op zoek zijn naar een boiler voor de keuken, dan kun je dus via de site verschillende soorten keukenboilers bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor: 

  • Keukenboiler van 6 liter
  • Keukenboiler van 10 liter
  • Keukenboiler van 15 liter

Als je echt alleen warm water uit de kraan nodig hebt, dan is 6 liter vaak al meer dan genoeg. Zo’n kleine boiler is ook weer heel makkelijk weg te werken. 

Neem contact op met boilergarant

Voor informatie kun je terecht op de site van boilergarant.nl, maar je kunt ook altijd even contact opnemen met de klantenservice. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn