Dit is de mooiste trouwjurk winkel van Nederland!

Het is zover! Je partner heeft je ten huwelijk gevraagd (of andersom natuurlijk) en je bent nu op zoek naar de allermooiste trouwjurk voor de mooiste dag van jullie leven. Veel vrouwen vinden het heel moeilijk om die ene jurk te vinden, en daarom is het belangrijk dat je naar een winkel gaat die een super groot assortiment heeft. De kans van slagen is dan namelijk vele malen groter dan wanneer je naar een heel klein bruidsboetiekje gaat. In de prachtige winkel van valkengoed, in Amersfoort, zit je dan helemaal goed. Deze winkel heeft werkelijk een gigantisch assortiment trouwjurken, van super vele merken en bovendien in veel verschillende prijsklassen. Niet iedereen heeft immers evenveel te besteden voor haar trouwjurk, en ook met een klein budget kun je bij valkengoed terecht. Door de centrale ligging in Nederland is de winkel voor iedereen goed te bereiken, of je nu in het Noorden of Zuiden van het land woont. En wat extra fijn is: Op hun website kun je alvast een groot deel van de collectie bekijken. Zo kun je je alvast oriƫnteren en van tevoren bekijken wat voor stijl trouwjurk je mooi vindt. Tijdens jouw afspraak kun je natuurlijk ook advies vragen en zal jouw persoonlijke styliste je helpen bij het vinden van een jurk die niet alleen past bij jouw smaak en wensen, maar ook bij de vorm van je lichaam, want dat is minstens net zo belangrijk.

Een trouwjurk uitzoeken is heel persoonlijk

Het gebeurt bij valkengoed maar al te vaak: Vrouwen die precies weten wat voor trouwjurk ze willen, die dan toch voor een compleet ander model vallen. De reden daarvoor is dat de stylistes van valkengoed heel goed weten welk model past bij jouw figuur, en ze je echt kunnen verrassen met een trouwjurk waar je zelf nog niet aan gedacht had. Dat maakt het uitzoeken van je bruidsjurk ook zo leuk, de meeste vrouwen weten heel goed wat voor iets ze zoeken, maar de jurk waar ze voor kiezen wijkt toch vaak af van wat ze in gedachte hadden. Ondanks dat is het natuurlijk slim om van tevoren te oriƫnteren op de website van valkengoed, zodat je in ieder geval weet wat je absoluut niet wilt, en bijvoorbeeld wat voor stof of bewerking past bij jou. Hou je bijvoorbeeld erg van kant? Of ben je iemand die helemaal los wil gaan met glitters en strass-steentjes? Bij valkengoed kan het allemaal, elke denkbare trouwjurk hebben ze in hun assortiment!

Trouwjurken in alle modellen en vormen

Bij valkengoed kun je terecht voor werkelijk elk model trouwjurk. Ze hebben veel verschillende modellen, stoffen en bewerkingen, zodat iedere vrouw er iets vindt wat bij haar past. Denk maar eens aan:

  • Zeemeermin trouwjurken
  • Wijde prinsessenjurken
  • Fit & flare trouwjurken
  • Trompet modellen
  • Trouwjurken met een split

En ga zo nog maar even door… Nogmaals, op hun website vindt je al een groot deel van de collectie, zodat je alvast kunt kijken wat je mooi vindt. Met deze modellen bij de hand ga je tijdens je afspraak jurken passen, waarbij jouw persoonlijke styliste je helpt bij het vinden van de juiste jurk voor jou. Ze nemen altijd de tijd, en luisteren goed naar wat je te zeggen hebt, zodat jij gegarandeerd de jurk vindt die jou op deze bijzondere dag nog meer doet stralen dan je van jezelf al zou doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn