De specialist in kunststof kisten

Indien u op zoek bent naar kunststof kisten dan is het zeker aan te raden om eens het aanbod van Boxpall Benelux BV te bekijken. Op de website van dit bedrijf zult u vele verschillende soorten kunststof kisten, boxen en pallets vinden die voor veel bedrijven een ideale optie zijn om te gebruiken. De producten van Boxpall zijn handig om te gebruiken bij het vervoeren van diverse producten. Omdat er alleen maar gebruik is gemaakt van sterke materialen zal het de producten die er in worden gedaan uitermate goed beschermen. De kunststof kisten zijn bovendien herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Ook voor het opslaan van goederen en producten is het assortiment van Boxpall ideaal. De meeste kunststof kisten zijn gemakkelijk stapelbaar en zullen daardoor niet te veel ruimte innemen in uw opslagplaats. Veel van de boxen zijn afsluitbaar door bijvoorbeeld een deksel of door een andere box er bovenop te zetten. Hierdoor blijft het relatief stofvrij en schoon. Ook voor bedrijven die voedsel verwerken, opslaan of vervoeren zijn de kunststof kisten ideaal. Er zijn namelijk ook hygiëneboxen beschikbaar die door het handige ontwerp zeer gemakkelijk zijn om schoon te maken en waar door het ontbreken van opstaande randjes geen viezigheid achter zal blijven. Met de producten van Boxpall kunt u kortom van alles en nog wat opslaan of vervoeren. De scherpe prijzen die gehanteerd worden zorgen er voor dat u nooit te veel hoeft te betalen.

Veel verschillende formaten kunststof kisten beschikbaar

Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn verkopen wij bij Boxpall Benelux BV de kunststof kisten en andere soorten boxen en dozen op veel formaten. Het hangt er maar net vanaf wat voor uw doeleinde het juiste formaat is, maar wij kunnen het u ongetwijfeld op maat leveren. Ook als iets wat u zoekt niet op de website staat is het goed mogelijk dat wij het alsnog voor u kunnen regelen. Neem in dat soort gevallen gerust eens contact op met Boxpall, want het zoeken naar een oplossing op maat is voor ons geen probleem. Daarnaast staan niet alle producten die wij hebben op de website aangegeven, dus de kans is groot dat het alsnog leverbaar is binnen een korte tijd. Naast kunststof kisten en boxen zijn er nog vele andere aanverwante producten verkrijgbaar bij Boxpall. U kunt hierbij onder andere aan de volgende zaken denken:

  • Pallets
  • Palletboxen
  • Deksels
  • Dolly’s
  • Etikethouders
  • Klapkratten

Voor alles gaat op dat het op een uitstekende wijze gemaakt is en daardoor lang mee zal gaan en alle producten die er in worden opgeslagen veilig en schoon zal houden. Wat voor doeleinde u ook voor ogen heeft, u kunt altijd vertrouwen op de kunststof kisten en andere kunststofproducten van Boxpall.

Vraag een offerte aan

Op de website kunt u een groot gedeelte van het assortiment vinden, maar niet alle opties staan er op weergegeven. U kunt dus ook gerust even contact opnemen met Boxpall om een offerte op maat te krijgen. Dit kan ook gemakkelijk via de website met de daarop beschikbare artikelen. Kies eenvoudig wat voor product of producten u wilt bestellen en vraag online een offerte aan. U zult zo snel mogelijk van ons horen met een scherpe prijsopgave. Het bestellen van veel producten, zoals kunststof kisten, is zeker mogelijk. Er is veel op voorraad en veel kan eenvoudig voor u worden bijgemaakt. De levertijd hangt uiteraard van uw bestelling af maar wij doen er altijd alles aan om dit zo snel mogelijk klaar te hebben zodat u snel gebruik kunt maken van de uitstekende producten van Boxpall.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn