Balpennen bedrukken voor lage prijzen

Een goede manier om reclame te maken voor uw bedrijf is balpennen bedrukken. Er zijn namelijk veel voordelen verbonden aan deze manier van reclame maken. Iedereen gebruikt het artikel natuurlijk graag en vaak op een dag en daarom zal uw logo of reclametekst veel in beeld zijn. Bovendien is balpennen bedrukken een relatief goedkope manier om reclame te maken. Het is dan ook zeker mogelijk om er duizenden van in één keer te bestellen om bijvoorbeeld op een beurs weg te geven aan potentiële klanten. Een ander voordeel van balpennen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan is dat mensen pennen vaak uitlenen of bijvoorbeeld ergens achterlaten. Uw reclame kan zo voor een klein bedrag een grote impact hebben. Er zijn bij PennenshopXL.nl veel mogelijkheden om balpennen te bedrukken en dit is dan ook het ideale bedrijf om reclame artikelen voor uw bedrijf aan te schaffen. Voor elk budget is er de juiste pen,  of u nou op zoek bent naar een goedkope pen die u aan alle klanten of potentiële klanten kunt weggeven, of juist een luxe pennen set voor zakelijke relaties zoekt, in alle gevallen kunt u deze vinden bij PennenshopXL. Balpennen bedrukken is hier bovendien erg goedkoop en de levertijden zijn zeer kort te noemen. Om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten is het zeker aan te raden om te profiteren van deze eenvoudige en goedkope manier van reclame maken.

Balpennen bedrukken kan eenvoudig online geregeld worden

Via PennenshopXL.nl is het gemakkelijk om snel een aantal pennen te bestellen met een opdruk naar keuze. Bij veel andere bedrijven is balpennen bedrukken een heel gedoe om te regelen, maar hier is dat zeker niet het geval. In de webshop kunt u eenvoudig de pen kiezen die u wilt bestellen. Er zijn overigens nergens in Nederland zoveel verschillende pennen om uit te kiezen, dus ook op dat gebied is PennenshopXl een uitstekende keuze. Als u een pen heeft gevonden die aan uw smaak en budget voldoet dan kunt u eenvoudig de gewenste kleur kiezen en direct ook een logo of tekst uploaden. Dit wijst zich door de handige website vanzelf, maar als u hier vragen over heeft dan is er uiteraard tijdens kantooruren de mogelijkheid om even te bellen met een medewerker. Balpennen bedrukken kan bij dit bedrijf overigens al vanaf 50 stuks, maar het is uiteraard ook mogelijk om vele duizenden tegelijkertijd te bestellen indien u dit wilt. Als u alles heeft ingevuld en opgestuurd dan krijgt u altijd een proefdruk. Indien u hiermee akkoord gaat dan zal de levering zo snel mogelijk worden gedaan. Dit kan al binnen vijf dagen of zelfs in overleg met spoed.

Veel verschillende soorten beschikbaar

Van budget tot luxe, in alle prijsklassen kunt u de juiste pennen vinden bij PennenshopXL. Dit bedrijf doet niet aan catalogi omdat het drukken van dit soort boekwerken slecht is voor het milieu. Bovendien is het eenvoudiger om online te zoeken naar het product dat u wilt bestellen. De soorten staan handig gecategoriseerd. Hierdoor is het zeker niet lastig om snel een indruk te krijgen van het aanbod. Naast balpennen bedrukken kunt u ook andere soorten schrijfgerei bestellen. Denk hierbij onder andere aan de volgende soorten:

  • Toppoint
  • Metalen pennen
  • Stylus
  • Luxe pennensets
  • Vulpennen

Ook zijn er duurzame bamboepennen beschikbaar. Indien u graag het milieu wilt ontzien en pennen wilt die lang mee gaan dan is dit een goede keuze. Voor alle kleuren, formaten, merken en andere opties kunt u gerust de website eens bekijken. Hier krijgt u snel een idee van alle opties die wij u kunnen aanbieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn