Voordelig uw folders bedrukken

Het vinden van een goed bureau voor het folders bedrukken kan nog behoorlijk lastig te zijn. Gelukkig hoeft u niet langer op zoek want u kunt bij ons geheel online erg goedkoop uw folders bedrukken. Of beter gezegd: laten bedrukken. Want dat werk hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. U geeft maar aan welke artikelen er deze week in de aanbieding zijn en dan maken wij er een prachtfolder van. Gaat het om een eenmalig evenement? Daar hebben we meer ervaring mee. Maar u bent zeker welkom als u een langdurige samenwerking aan wilt gaan. Kijkt u in ieder geval even op Zo Gedrukt, lees de opties en de voorwaarden door en laat uw folders bedrukken door een gerenommeerd bedrijf. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefs een 8,9 mogen we gerust stellen dat we een ervaren en betrouwbaar bedrijf zijn. Wij zijn betrouwbaar, transparant en denken graag met u mee. Zo moet een folder voor een kunstgalerij een totaal andere lay-out hebben dan een folder voor een technofeest. Voor elk evenement of festival bieden we een passende oplossing. U mag als eerste uw ideeën aandragen. Vervolgens bekijken we of dit realiseerbaar is en kunnen we eventuele suggesties doen om het bijvoorbeeld marketingtechnisch nog aantrekkelijker te maken. Het is immers grotendeels de bedoeling dat u met deze folders een groot publiek trekt.

We zullen uw folders bedrukken ongeacht de oplage

U wilt aldus folders bedrukken. Hebt u al nagedacht over de oplage, de kleuren, het lettertype en het formaat? Het is helemaal niet erg al u dat nog niet hebt gedaan want via onze site kunt u stapsgewijs uw keuzes maken. Zo kiest u in het geval van het folders bedrukken eerst de afmetingen. En dat zijn er nogal wat. Van het bekende A4 tot aan het A7 maar ook Carre m of Din large liggend zijn mogelijkheden. Vervolgens kiest u de oplage en komt u bij een controlepagina en het zogenaamde digitale winkelmandje waar u de keuzes eventueel kunt heroverwegen. Dan geeft u aan wat er op de folders moet worden bedrukt. Uploadt foto’s en logo’s en kopieer uw teksten. We sturen eerst een proefexemplaar naar uw inbox voordat we de folders gaan bedrukken. Eventuele aanpassingen voeren we door dus stuur vooral uw opbouwende kritiek op. Als u akkoord gaat dan kunt u de bestelling direct afronden door het verschuldigde bedrag over te maken via bijvoorbeeld uw credit card, PayPal of via iDEAL. Misschien wilt u een bepaalde doelgroep aanspreken tijdens een jaarbeurs of in uw eigen winkel. Misschien wilt u folders bedrukken omdat u diverse vacatures aanbiedt. Of misschien wilt u folders bedrukken met gegevens over een aankomend feest dat door uw bedrijf wordt georganiseerd. Voor al uw drukwerk bieden we graag een passende oplossing en dat geldt niet alleen voor folders. Zo kunnen we ook uw enveloppen, flyers en zelfs relatiegeschenken voor u bedrukken.

Wist u dat we gratis bij u komen afleveren?

Onze website biedt u allerlei voordelen als u het folders bedrukken aan ons uitbesteedt:

  • Zo betaalt u geen enkele verzendkosten,
  • Gaat het om een spoedlevering? Vermeldt dit bij uw bestelling want dan gaan we er weldra mee bezig. Wij doen hier beslist niet moeilijk over!
  • En als u in grotere oplages bestelt dan bent u voordeliger uit!

Mocht u graag persoonlijk met ons in contact willen komen dan kunt u natuurlijk met onze klantenservice mailen en bellen. Heeft het echt haast? Spreek dan een collega aan via de ingebouwde chatfunctie. Zij staan u tijdens kantooruren graag even te woord. Vergeet niet om onze blogposts te volgen voor interessante weetjes over drukwerk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn