Schrijf je in bij Parship

Vorig jaar was ik het alleen zijn helemaal beu. Ik had net een relatie van vijf jaar achter de rug, maar helaas ging mijn vriendin er vandoor met een andere vrouw. Ik meende eerst dat ik nooit meer aan een relatie zou beginnen, maar uiteindelijk ben ik toch van gedachten veranderd. Omdat ik al heel lang uit het ‘wereldje’ van het daten was, wist ik niet precies waar ik moest zijn voor het vinden van een leuke partner. Een goede vriend vertelde mij dat hij was ingeschreven bij Parship. Dit zei mij in eerste instantie heel erg weinig, ik had nog nooit van Parship gehoord. Deze goede vriend vertelde mij dat dit een datingsite is, waar je heel eenvoudig andere mensen kunt ontmoeten. Toen ik hoorde dat Parship een datingsite was, leek me dat helemaal niks. Ik ben namelijk niet iemand die graag via het internet anderen ontmoet. Ik maak veel liever nieuwe vrienden in de kroeg of waar dan ook zolang het maar niet online is. Afijn, omdat ik wel van een beetje uitproberen houd, heb ik toch maar een keer de stoute schoenen aangetrokken en ik ben eens gaan kijken op de website van Parship. Ik moet u zeggen dat dit mij alles meeviel, ik had het veel erger verwacht. Je denkt toch altijd dat het een beetje ordinair is om via het web iemand te zoeken, maar dit bleek bij Parship helemaal niet het geval te zijn. Reden te meer voor mij om mezelf een profiel te geven en op zoek te gaan naar een leuke vrouw.

Via Parship heb ik heel leuke mensen leren kennen

Inmiddels is mijn mening over online daten helemaal omgeslagen. Ik vind het tegenwoordig ontzettend leuk om anderen te ontmoeten via het web. Dit komt allemaal door mijn ervaringen met Parship. Ik vind het echt heel erg leuk om te zien hoeveel leuke mensen zich via deze site hebben aangemeld. De een neemt het veel serieuzer dan de ander, maar ik ben meer van het type dat wel ziet wat er gaat gebeuren. Ik had weinig verwachtingen dus het kon wat dat betreft nooit tegenvallen. Ik kan u zeggen dat het mij ook zeer zeker niet is tegengevallen. Ik raakte namelijk al heel snel aan de praat met een leuke jonge dame en ik voelde meteen een klik. Zij had het eerst ook niet zo op Parship, maar ik heb haar laten inzien dat er ook heel leuke mensen op deze site zitten. We hadden een heel leuk gesprek en na een tijdje heb ik haar gevraagd of zij het leuk vond om een keer met mij af te spreken. Dat wilde ze wel en daardoor zaten we na een paar dagen al gezellig een biertje te drinken op een terrasje in Franeker. Wie mij jaren geleden had gezegd dat ik via Parship zo’n leuke date zou scoren, had ik waarschijnlijk hard uitgelachen.

Maak vandaag nog een profiel aan

Inmiddels heb ik al een aantal keren afgesproken met deze dame die ik dus via Parship ken. Ik begin haar momenteel echt heel erg leuk te vinden. Ik denk dat dit voor haar jegens mij ook zo geldt, en het zou me niets verbazen dat we het binnenkort ‘officieel’ maken. Kortom:

  • Ik ben heel tevreden over deze datingsite
  • Ik raad iedereen aan om vandaag nog een profiel aan te maken
  • Ik heb hier waarschijnlijk de liefde van mijn leven gevonden

Mocht u nog twijfelen over het al of niet aanmaken van een profiel op deze datingsite, dan raad ik u aan om het toch vooral wel te doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn