Trouwlocaties Overijssel

Gaan jullie binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! Een van de eerste dingen die je nu wilt gaan regelen, is het vinden van een geschikte trouwlocatie. Zijn jullie woonachtig in de provincie Overijssel, dan is de kans het grootst dat jullie op zoek zullen gaan naar trouwlocaties in Overijssel. Natuurlijk staat het jullie vrij om op een andere plek jullie huwelijk te laten voltrekken, maar de meeste mensen doen dit toch het liefst dicht bij huis. Dat is voor henzelf handig en vaak ook voor familie en vrienden, aangezien die in veel gevallen ook in de buurt wonen. Nu is het natuurlijk zo dat er veel verschillende trouwlocaties te Overijssel zijn waar je uit kunt kiezen. Hoe bepalen jullie nu wat de beste keus is voor jullie bruiloft? Dat hangt van een aantal factoren af. In de eerste plaats van het feit of jullie op deze locatie alleen de huwelijksvoltrekking willen laten plaatsvinden of dat er ook de mogelijkheid moet zijn tot het houden van de receptie en misschien zelfs het feest. Een ander punt van aandacht is dat de plek bij jullie moet passen. Een heel grote en luxe locatie is niet passend als jullie het klein en eenvoudig willen houden. En jullie moeten je er natuurlijk op jullie gemak voelen, je moet blij worden van de plek en je er soort van thuis voelen. Op die manier kun je ongetwijfeld een keus maken uit de verschillende trouwlocaties die Overijssel te bieden heeft.

Mooiste trouwlocaties Overijssel

Een van de mooiste trouwlocaties in Overijssel is zonder twijfel Hotel ‘t Lansink. Dit is gevestigd in een prachtig pand dat over een bijzonder mooie uitstraling beschikt. Je kunt er genieten van een zeer sfeervolle ambiance en dit is absoluut een garantie voor een prachtige setting op de huwelijksdag. Het is bovendien niet alleen een van de mooiste en meest sfeervolle trouwlocaties in Overijssel, zij kunnen ook een zeer hoge service en kwaliteit leveren. Dat zal de hele dag een zeer exclusief karakter geven en dat is voor jullie grote dag natuurlijk geen overbodige luxe. Als jullie er voor kiezen om hier te trouwen, dan zal de ceremoniemeester van het hotel jullie bij de voorbereidingen bijstaan, maar ook zeker tijdens de grote dag zelf. Dat maakt dit niet alleen een van de mooiste trouwlocaties in Overijssel, maar ook een unieke feestlocatie met veel comfort en service.

Kies voor ‘t Lansink

Van alle trouwlocaties in Overijssel kies je dus voor ‘t Lansink als je op zoek bent naar een sfeervol, karakteristiek pand en naar medewerkers die voor je klaar staan en je veel service kunnen verlenen. Maar er zijn meer redenen om voor voor hen te kiezen, je kunt bij hen namelijk niet alleen terecht voor de huwelijksceremonie, maar ook voor:

  • receptie
  • diner
  • feest
  • overnachting van gasten

Met andere woorden, je kunt als je voor hen kiest alles op één locatie laten plaatsvinden. Dat scheelt je heel veel heen en weer reizen en je bent verzekerd van een uitstekende verzorging gedurende de gehele dag. Deze mogelijkheden zul je niet bij andere trouwlocaties in Overijssel kunnen vinden. De dinerzaal van het hotel biedt ruimte aan maar liefst 120 gasten, dus in de meeste gevallen kunnen jullie hier met jullie hele gezelschap terecht. Voor het feest kunnen jullie terecht in de Storklounge, een sfeervolle en trendy bar en lounge, die plaats biedt aan 130 gasten. Komen jullie gasten van ver, dan kunnen jullie ook hotelkamers bij hen huren. Met andere woorden, zij bieden echt alles onder één dak! Als jullie op zoek gaan naar geschikte trouwlocaties in Overijssel, dan zou Hotel ‘t Lansink dus zeker op jullie lijstje moeten staan! Bekijk nu snel de website http://www.hotellansink.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn